2777
2789

بعد مثلا مادرشوهرم گاهی عصرا یا سر ظهرا کلید میندازه میاد میشینه یک ساعتی.اصلا باهاش راحت هم نیستیم چون خیلی ادم رو نگاه میکنه صورتت چجوره راه رفتنت کار کردنت خوب نگات میکنه خلاصه

یا از درخت خرمایی که تو حیاط هس و خودشون قبل اینکه من بیام کاشتن و ۷سال ابیاری و بو دادن و هرس کردن و جاروش با من بوده هر روز  ۶صبح میاد پدرشوهرم میچینه و من شوهرم ده روز سرکاره و حتی به خودمون هم یه بشقاب نمیده 

وقتی شوهرم بیاد مرخصی هم برای ما و برای اونا میچینه 

یا میاد برای ۴پایه

یه روز میاد برای پریز و کلیدهای اضافی

یه روز میاد میگه خرما 

و تا حالا هم حقیقتا بدرد من نخوردن از زمانیکه بچم کوچیک بوده اب نداشتم نون نداشتم مریض میشده بچه ..

نمیتونم به هر دلیلی کلید بگیرم یا قفل کنم رودربایستی موندم و خیلی ناراحت میشن و سلامشون سنگین میشه

و شوهرم اینارو پررو کرده و شرایطو میگم براش هم سکوت میکنه

هرچی هم تو حیاط لباس نامناسب میپوشم باز کلید میندازن گه گاهی

شاید من خونم نامرتب باشه ،خودم ناخوش باشم نخوام کسیو ببینم

باردارم تازه اومدم ۶ماهگی 

نمیدونم چ کنم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیدو توی قفل بشکن که مجبور بشه شوهرت عوضش کنه!!!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

از من در نداشت تازه به باغش وصل اونم بی در پیکر که هر جونوری میتونست بیاد شوهرمو مجبور شو در بذاره که قفلش به دست خودمون باشه ناراحتم شدن توی عقد دیوار کرده شوهرم مجبور کردنش که بندازه مادرشوهرم بهم گفت راه رو به ما بستند خلاصه خواب بودم یهو میدیدم یکی صدا میزنه میاد توی خونم شرایططتو میفهمم باید شوهرتو راضی کنی کلیدو ازشون بگیره اولش ناراحت میشن بعد عادی میشه

حالا ما هم ۳ تا عروسیم مادر شوهرم فقط ب من کلید داده حتی پیراشکی ندارن چون قبل از این که برم زنگ میزنم تازه قبل از این که در رو باز کنم زنگ در حیاط رو میزنم میگه ما با تو راحتیم خواست هست خودت همه هم میگن فقط ب عروس کوچیکه دادی حتی دخترا ایشونم بهش بگید قبل از اومدن زنگ بزن در بزن اگر قبول نکرد بگو کلیدو بده مادر جان کلیدو گم کردم