{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
عمل زیبایی بینی انجام دادم خیلی درد کشیدم خیلی عذاب کشیدم الان که دو ماه گذشته اصلا طوری که میخواستم نشده بینیم افتضاح شده خیلی بد شده هر وقت چسب بینی درمیارم که عوضش کنم خودمو توی آیینه میبینم یه دل سیر گریه میکنم به حال خودم بابامم اجازه نمیده عمل ترمیم انجام بدم دلم خونه خون
عمل زیبایی بینی انجام دادم خیلی درد کشیدم خیلی عذاب کشیدم الان که دو ماه گذشته اصلا طوری که میخواستم ...
ای بابا عزیزم... شاید خیلی حساس شدی
بهش فک نکن ی مدت بگذره بهتر میسع
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
عمل زیبایی بینی انجام دادم خیلی درد کشیدم خیلی عذاب کشیدم الان که دو ماه گذشته اصلا طوری که میخواستم ...
هنوز باد داره بزار ی کم بگذره عزیز
من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقمکنن. ارمی ... Love your self .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین . ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 . ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی ادم نباشد
هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیس در کجای دلش
دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام