2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کن

عزیزم کاری نداره

برو تو این

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  ‍ 

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

لینک تاپیکت رو کپی کن روزی یدونه بفرست داخل لینک حذف تاپیک توی امضام

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

ببین ی سوال،تاپیکای قبلتو خوندم مشکلی ک برا چشات پیش اومده، ب خاطر اینه چیزی مصرف کردی؟ ینی چون گفتی اگ حواس جم بودم نمیشد؟ یا تصادفی چیزی؟ و خب الان دیدم تاپیکتو پیوند قرنیه کم ریسک ترین پیوند جهانه چون اصن ایمنی نداره اون قسمت و خیلییییییییی کم پیوندو پس میزنه

ببین ی سوال،تاپیکای قبلتو خوندم مشکلی ک برا چشات پیش اومده، ب خاطر اینه چیزی مصرف کردی؟ ینی چون گفتی ...

چشام سالم بود...عمل پی ار کی کردم که عینک نزنم...۸روزی بعد عمل چشمم عفونت کرد مثل این که خوب مراقبت نکردم نمیدونم دقیقا چی شد ولی فکر کنم خوب مراقبت نکردم ازش و خب دکترا هم که کامل توضیح نمیدن حتی من نمیدونستم عفونت چیه!..ولی خب بگذریم...منم یه اتفاقاتی هم برام افتاد دیر مراجعه کردم بع دکتر...و این که دو بار عفونت کرد ینی دفه اول عفونت کرد خوب شد دوباره عفونت کرد یا عفونت قبلی برگشت ...که دفه دوم اروژانسی پیوند شدم..شرایط سختی یود و هست

چشام سالم بود...عمل پی ار کی کردم که عینک نزنم...۸روزی بعد عمل چشمم عفونت کرد مثل این که خوب مراقبت ...

سلام چشمتون بهتر شد؟؟

من بعد از عمل prk  دچار کدورت قرنیه شدم از اینکه در آینده پیوند بزنم میترسم😔😔😔

پیوند قرنیه چه جوریه؟؟ مراقبت های بعدش چیه؟؟ چه داروهایی رو مصرف کردین؟؟ میشه یکم راجب این پیوند توضیح بدین. 

خدا شاهده پنج ماهه استرس چشمام داره دیونه ام میکنه