2777
2789

فردا برو ان اس تی بده شاید انقباض داشته باشید. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سؤال شخصی ازخانوما دارم 

فقط خانوما وگرنه گزارش میشید

اگرتمایل به پاسخ سوالم هستید بیایید چت شخصی فقط بانوان

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
پدرمو دراورد.

الهی خدا حفظش کنه

نینی منم تاچن ماهه اینده حرکت میکنه 

اصن یه حال وهوای دیگه داره غیرقابل توصیفه 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
من شنیدم میگن کل شکم باشه انقباضه.مال من فقط جنین خودشو جمع میکنه

خب پس چیزی نیست . احتمالا سرما میدی بهش. شکمت رو یک کم گرم نگه دار. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

منم همین حالت رو داشتم...این اسمش انقباضه...برو دکتر بگو شکمم برای چند ثانیه سفت میشه و تنگی نفس میگیریم...نمیخوام ته دلتو خالی کنما منم همین حالتی بودم...از ۲۵ هفته...اخرشم از هفته ۲۸ تا ۳۴ امپول ضد انقباض زدم و بچم ۳۵ هفته دنیا اومد...اگر هم گفتن درد داری و باید معاینه بشی تا قبل هفته ۳۴ به هیچ عنوان اجازه معاینه نده...معاینه خیلی روند زایمان رو زودتر میکنه

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
من شنیدم میگن کل شکم باشه انقباضه.مال من فقط جنین خودشو جمع میکنه

چون میگی تنگی نفس میگیری..منم همین حالتی بودم....ببین هر چند دقیقه یا هر چند ساعت اینجوری میشی...برای من ادایل هر یک ساعت به یک ساعت بود...بعد شد هر نیم ساعت...بعد شد هر بیست دقیقه...‌بعد شد هر ۸ دقیقه....وقتی هر ۵ دقیقه ی بار شد بدون یک هفته نمیکشه و زایمان میکنی

منم همین حالت رو داشتم...این اسمش انقباضه...برو دکتر بگو شکمم برای چند ثانیه سفت میشه و تنگی نفس میگ ...

میگن انقباض کل شکمه.مال من فقط بچه خووشو جمع میکنه ول میکنه.یکسره جلو کولرم و همش بستنی میخورم 

میگن انقباض کل شکمه.مال من فقط بچه خووشو جمع میکنه ول میکنه.یکسره جلو کولرم و همش بستنی میخورم 

حالا تایم بگیر..بعدشم بری نوار قلب یا همون nstبدی داخل اون مشخصه...منم دکترم بین قلبمه کردن جنین و انقباض مونده بود..چون گفتی تنگی نفس همون موقع داری....من شک کردم