2777
2789
عنوان

انتقام

383 بازدید | 17 پست
اقا ما یک خونه خریداری نمودیم بنگاهی خیلی آدم کلاشی بود اولش فوق العاده خوش برخورد بود بعد که رسیدیم به ماجرا خیلی بدرفتاری کرد باهامون چون می دونست دیگه گیریم پیشش حالا می خوام بدونم هیچ راهی هست که منم بتونم نه که دردسر حداقل اذیتش کنم یه چیزی که براش بد شه یک کم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر بنگاهیا همینطورن، باهاشون در نیفتید بهتره
خدمت و محبت این دو لذت شریف را، آفریدگار مهر، گوهر نهاد آدمی شناخته ست رهروی شنید و گفت: کار عاشقان پاک باخته ست. گفتم ای رفیق راه، یک نگاه مهربان که از تو ساخته ست...
ببین از اول مثلا به ما گفت بیاین این خونه را من براتون بخرم قول می دم بالای 400 نشه تضمینی بعد که دید دیگه واقعا همینو می خواهیم و کامل اماده خریدیم گفت 410 وقتی گفتیم باشه گفت خریدار زیر 415 نمی ده گفتیم باشه بعد سر معامله گفت 416.5 اصلا نفهمیدیم چرا که بعد فهمیدیم یک و نیم از ما زیاد گرفت تا از اونا حق بنگاهی نگیره بعد سر حق بنگاهی اذیتمون کرد اعتراضاتمونم با لحن خیلی خیلی بدی حالت دعوا جواب می داد بعدم سر کد رهگیری هی داره لفتمون می ده
حالا نمی خوام فعلا باش در بیفتم پسش بر نمی ام مدرکی از کاراش ندارم زرنگتر ااین حرفاس فقط می خوام بدونم جایی چیزی برای شکایتی کاری هست که یک ذره براش بد باشه حداقل تذکری چیزی بش بدن نمی دونم هر کاری
ما یه خونه پیش خرید کرده بودیم ولی بنکاه دارههش برا دادن کد رهگیری امروز و فردا میمرد خیلی داست اذیتمون میکرد تا اینکهیه روز بهش کفتیم فردا بیا اتحادیه میخوایم ازت شکایت کتیم و شما باید جوابگو باشید اونم.خسابی ترسید و رام شد
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!