2789
عنوان

تب پسرم

65 بازدید | 11 پست

پسرم ۲ سال و نیمه است. و دو روزه فقط تب داره .بدون هیچ علامتی. دیروز تا ۴۰ هم رسیده بود. امشب ۳۸ بود. استامینوفن دادم خوابوندم. اما تو خواب بیقراره. 

کسی تجره داره؟ به نظرتون میتونه خطرناک باشه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۴۰🤯 عزیزم دکتر بردیش

نه. ولی زنگ زدیم گفت شیاف بزار. که خب به شیاف نرسید‌ یه دوز دیگه استا دادم  و پاشویا کردم.بهش اومد پایین.الان بدنش خنکه. ولی تب داره هنوز .پیشونیش گرمه. و نمیتونه خوب بخوابه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
زنگ بزن۴۰۳۰ خطرناکه تبش خیلیییی بالاست ببرش بیمارستان

تبش که پایین اومده. شماره کجاست؟

یه کاسه اب بزار 40تا حمد بخون توی اب فوت کن بعد اون اب بمال سر وصورت وسینه بچت تبش قطع میشه 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
تبش که پایین اومده. شماره کجاست؟

پایین اومده نگران نباش  فقط دست وپاش خنک نگه دار پاشویه کن 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

خانمها مشکلم اینه که نمیدونم تب تک میتونه خطرناک باشه. نمیدونم نشانه چیه 

خانمها مشکلم اینه که نمیدونم تب تک میتونه خطرناک باشه. نمیدونم نشانه چیه 

معمولا تب عاملش عفونته. حالا یا گوش گلو یا خدایی نکرده کرونای خفیف