2777
2789

شاید سرخک نباشه. دست و پا و دهان باشه. شایدم رزوئلا باشه. کدوم قسمتای بدنشون دونه زده؟ اگه توی دهان و دست ها و پا ها فقط زده باشه همراه با تب شدید و بی قراری و بی اشتهایی( چون گلو دونه داره بچه نمیتونه چیزی بخوره)، بدون دست و پا و دهان گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه امروز بردم دکتر نبود یه پرستار نگاه کرد 

حساسیت نیس 

چون حساسیت تب نداره یک

دوم ایکه اگه حساسیت بود هر دو پسرت باهم واکنش نمیدادن

ولی سرخکم نیست مطمعن باش گلم نترس

اگر شکم و کمرشم بود میشد ابله مرغون

پس میمونه همون ویروس دست پا

نه

فک نکنم باشه

نگران.نباش

چون روی شکم فورا میزنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پا و دست 

پس خودشه. توی گلو و حلقشونم داره یا اینکه توی روزای آینده درمیارن. ولی کوجیکه که نمیتونه بگه. از بزرگه بپرس اگه درد و اذیتی توی دهنش داره متوجه بشی. من دخترم یک سال و خوردگی گرفتش خییییلی اذیت شد. تب شدییید. هیچی هم نمیتونست بخوره. بی قراری چون خارش هم دارن. ولی فقط دورش باید بگذره. داروی خاصی نداره جز تب بر و پاشویه که تب کنترل بشه. چون معمولا تب بالا و مقاومی دارن. قدرت سرایتش هم بالاست

شاید بیماری دست پا دهانه دخترمنم گرفته بود درست ی هفته بعداز تزریق واکسن یک سالگی

منم اول فکر کردم سرخکه چون واکسن یک سالگی برای سرخک هم هست ی سری گفتن اززعوارض واکسنه ولی پزشک گفت بیماری دست پا دهانه

حساسیت نیس  چون حساسیت تب نداره یک دوم ایکه اگه حساسیت بود هر دو پسرت باهم واکنش نمیدادن ...

واااای تو رو خدا دعام کنین دست تنهام از پیسشون نمیتونم بربیام دوشبه نخوابیدم از تبشون فقط بی‌قراری میکنن شامم نخوردم خسته خستم فقط قهوه میخورم تا بیدار بمونم ،😭😭

پس خودشه. توی گلو و حلقشونم داره یا اینکه توی روزای آینده درمیارن. ولی کوجیکه که نمیتونه بگه. از بزر ...

الان پرسیدم گفت مامان گلوم درد می‌کنه نمیتونمیرب قورت بدم 

واااای تو رو خدا دعام کنین دست تنهام از پیسشون نمیتونم بربیام دوشبه نخوابیدم از تبشون فقط بی‌قراری م ...

تبش طولانی هست و کنترل میخواد بعد چند روز خوب میشن عزیزم