mino1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 41 عنوان دوفاستان 41 بازدید | 8 پست سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم و رفتم دکتر برا جنسیت بهم دوفاستان داد خارجیشو گرفتم شبی دوتا به مدت ده شب الان ده روز گذشته پریود نمیشم تستم دادم باردار نیستم شما تجربه ای دارید مردم از بس منتظر این پری لعنتیم تجربه دارید لطفا بگین ممنون. 1401/04/25 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 منم تنبلی دارم چنروزگذشته نمیشم تواقدامم هستم خسه شدم دیگ ازانتظاروتنبلی میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
mino1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 41 منم تنبلی دارم چنروزگذشته نمیشم تواقدامم هستم خسه شدم دیگ ازانتظاروتنبلی ای منم بخدا خستم دلم میخاد بمیرم راحت چتد ساله که درگیرم جرعتم ندارم چیز سرد بخورم
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 ای منم بخدا خستم دلم میخاد بمیرم راحت چتد ساله که درگیرم جرعتم ندارم چیز سرد بخورم ۷۷ ای؟همسنیم؟من ۶ماهه درگیر بچه دارشدنم نشددیگ اینماه پریودشم نمیخواممیرم باشگا فردامصاحبه کار دارمخستم خسته میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
mino1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 41 ۷۷ ای؟ همسنیم؟ من ۶ماهه درگیر بچه دارشدنم نشد دیگ اینماه پریودشم نمیخوام میرم باشگا فردامصاحبه ک ... اره فدات من بزور یه دختر اوردم دو سالشه اما الان شوهرم پسر میخاد واقعا حق داری خسته میشی دیگه
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 اره فدات من بزور یه دختر اوردم دو سالشه اما الان شوهرم پسر میخاد واقعا حق داری خسته می ... نه من ۶ماهه ازدواج کردمچی خوردی باردارشدی؟چیکارکردی میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
mino1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 41 نه من ۶ماهه ازدواج کردم چی خوردی باردارشدی؟ چیکارکردی والا رژیم گرفتم رفتم طب سنتی اصلا سردی نمیخوردم خیار گوجه بادمجان سیب زمینی سبزی جات...... فقد گرمی شیش ماه بعد خودم دوبار پری شدم و باردار شدم ولی میگفتن بچه بیاری تنبلیت خوب میشع دروغ بود بدتر شدم الان دوساله همش با امپول قرص پریود میشم اعصاب خیلی خرابه حتی حوصله دخترمو ندارم خیلی درگیرم الان دوفاستانم میخورم نمیشم نمیدونم چه بلایی گرفتم
mino1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 41 احساس میکنم یچیزی تو سمت راست تخمدانمه درد داره شما قرص دوفاستان خوردی بعد چندرروز پری شدی؟؟؟