2777
2789
عنوان

کنکوری های 402

233 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم  

من کنکوری 401 هستم 

اگر سوالی دارین از منابع و ازمون ها بپرسین حتما پاسختونو میدم

عذرخواهم ولی نمیتونم راجب اساتیدنظر بدم

امیدوارم موفق باشین تک تک تون  

السلام علیک یا ابا عبد الله

سوالم تاپیک آخرمه💕

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید حتما آزمون قلمچی شرکت کنیم؟

سلام عزیزم لزوما کانون نه باتوجه به شرایطتون حتما یک ازمونو ثبت نام کنین و سایر ازمان های موسسات دیگه رو خودتون از تلگرام دانلود کنین بزنین

اما حتما یک ازمونو ثبت نام کنین که درصد و تراز و رتبه بده بهتون

من خودم کانون می دادم راضی بودم برای مرور ایستگاه های خوبی داشت

من بعد یه مدت طولانی میخوام کنکور بدم درسارو فراموش کردم پایه ام هم قوی نیست برنامه راهبردی رو دیدم فکر نکنم بتونم تو دو هفته درسارو جمع کنم سنگینه🤦‍♀️ به نظرت بهترین راه برای من چیه

از زمین دامن بیفشان همسفر با ماه باش🌙
من بعد یه مدت طولانی میخوام کنکور بدم درسارو فراموش کردم پایه ام هم قوی نیست برنامه راهبردی رو دیدم ...

تو تابستون روی پایه زوم کن قرار نیست به همه درسا برسی طبق راهبردی خوبی برنامش اینه که ایستگاه جبرانی زیاد داره مباحثی که الان نخوندی بعدا میتونی بخونی باز

الان مباحثی که اولویت دارن طبق کنکور بخون

مثلا زیست دهم همه رو نخون فصل 2 4 

زیست یازدهم 1 4 5 67 اگه نتونستی یازدهم ایمنی و تولید مثلو حتما بخون

وقت کردی زیست دوازده فصل 1 2 که سخت تره از بقیه دوازدهم بخون یا گیاهی های پایه

مثلا این از زیست

ممنونم مهربون🙏❤️به نظرت با توجه به قانون جدید که عمومیا از کنکور حذف میشه چه جوری میشه توی امتحان نهایی نمره خوبی گرفت؟

و اینکه برای ریاضی و فیزیک حتما لازمه دو منبعی باشیم؟ریاضی خیلی سبز و فیزیک میکرو گاج و آزمون های موسسات رو اگه خوب کار کنم میتونم درصد خوبی بیارم؟

از زمین دامن بیفشان همسفر با ماه باش🌙
ممنونم مهربون🙏❤️به نظرت با توجه به قانون جدید که عمومیا از کنکور حذف میشه چه جوری میشه توی امتحان ن ...

برای ریاضی فیزیک اگه ازمون های ماز و کانون رو کار کنین بنظرم کافیه یک منبعی

می تونین سه سطحی ها هم بگیرین حجمش کمه و سطحش بالاست من منبع دومم اون بود

برای عمومی هم درسناه خوب بنظرم کافیه راستش من خودم فقط برای کنکور خوندم و روز قبل نهایی تشریحی میخوندم و نمونه سوالای سال های قبلو کار کردم کافی بود