2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری هم شوهر داری هم نداری حس افتضاحیه شدیدا دلتنگش میشی اونم همین طور یه سری اوقات سر دوری از هم عصبی میشین جفتتون وقتی بیاد هزار و یه کار ریخته سرتون اینم بگم همیشه کار نداره یه موقع میبینی۴ماه پشت سرهم تو خونه اس ولی خب حقوقشون خوبه اگه تو زرنگ باشی میتونین زندگی کنین چون وقتایی که نیس خودت مرد خونه ای تموم کارها با توعه تازه باید خودت مراقب خودت باشی

ازهمه مهم تر اخلاق هست 

کسی ک اخلاق و فرهنگ و شعور نداشته باشه اگر از طلا هم باشه ارزش نداره پولو و زندگی رو خدا درست میکنه همون قدر ب اندازه یک زندگی ساده داشته باشه خوبه میشه زندگی کرد 

ازهمه مهم تر اخلاق هست  کسی ک اخلاق و فرهنگ و شعور نداشته باشه اگر از طلا هم باشه ارزش نداره پ ...

اینایی که این شغل رو دارن معمولا اخلاقشون خوبه چون وقتی واسه بداخلاقی ندارن ۷الی۱۰روز بیشتر خونه نیس اکثرا سعی میکنن لذت ببرن از این مدت کم

اینجوری هم شوهر داری هم نداری حس افتضاحیه شدیدا دلتنگش میشی اونم همین طور یه سری اوقات سر دوری از هم ...

اگه به گذشته برگردی بازم جواب مثبت میدادی ب شوهرت؟؟ یا با یکی ازدواج میکردی ک شهر خودتون باشه؟

اگه به گذشته برگردی بازم جواب مثبت میدادی ب شوهرت؟؟ یا با یکی ازدواج میکردی ک شهر خودتون باشه؟

خیلی سخته خب ولی ویژگی ها خوب خیلی خیلی زیادی داره که به شخص خودش ربط داره نه به کارش 

کسی بهتر از این تو شهرخودمون پیدا نمیکردم اره بازم بهش بله میگفتم 

پرلیوان رو ببینی هیچ وقت هیچ وقت تکراری نمیشید برای هم همیشه همیشه عین دوران نامزدی با هم حرف میزنین چون دورید از هم دلتون مثه یه گنجشک برای هم میتپه

درضمن اون تموم شرایط سختی که من داشتم رو قبول شرایطم جوری بود که اگه خودم پسر بودم قبول نمیکردم😃