2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا....

...و همچنین ادمایی که طینت پاکی دارن چهره گیراتری دارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وقتی افکارت مثبته و اعتماد بنفس داری و خودتو دوست داری همین حس رو به بقیه انتقال میدی

به هر چی فکر میکنی در واقع گسترشش میدی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
بله تاثیر داره ب نظرم‌. حداقلش حس خوب و اعتماد ب نفس و این خودش باعث زیبا تر دیده شدن چهره فردِ.

دقیقا

من از وقتی ک دارم رو خودم کار میکنم

اکثرا اطرافیانم بهم میگن چهرت خیلی دلنشینه من فقط تنها کاری ک کردم اینه ک حسم خوبه و روحیمو شاد نگه داشتم و اعتماد بنفسمو افزایش دادم

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
میشه بگی چطدر

قدرت ذهن خیلی بالاست وقتی بهش اعتقاد داشته باشی متوجه میشی..برو جلو اینه نگا کن بگو وای پوستم چقد تیره شد 

جوش هام رو ببین زیر چشمم گود رفته بینیم خیلی گوشیه و..ولی وقتی بگی پوستم نسبت به دیروز شفاف تر شده صورتم صاف شده و بینیم خیلی مناسب صورتمه ذهنت باور میکنه و اطاعت میکنه هرچی ک میخای و

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

زیباشدن ن ب معنی تغییری در اونچه ک هست 

امابانشاط شدن اره خب ممکنه

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
قدرت ذهن خیلی بالاست وقتی بهش اعتقاد داشته باشی متوجه میشی..برو جلو اینه نگا کن بگو وای پوستم چقد تی ...

اگه اینطور باشه ک دکترهای پوست و زیبایی باید در مطباشون رو ببندن برن.

همه میرن جلو اینه میگن وای چ بینی کوچیکی 

وای چ پوست خوبی 

نتیجشم میبینن 

دیگه کسی دکتر نمیخواد ک

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
اگه اینطور باشه ک دکترهای پوست و زیبایی باید در مطباشون رو ببندن برن. همه میرن جلو اینه میگن وای چ ...

اونایی ک باورشو ندارن پاشون همش در این مطبو اون مطبو اونا به دکترا بیشتر از ذهن و خدا خودشون باور دارن 

اونایی ک باورشو ندارن پاشون همش در این مطبو اون مطبو اونا به دکترا بیشتر از ذهن و خدا خودشون باور دا ...

پس شما هم دفعه دیگه بیمارشدین نرین دکتر

با ذهنتون سعی کنین معالجش کنین