2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۷ روز از پریودیم میگذره پری نشدم تست زدم منفی بود آیا بنظرتون باردارم یا ن نیستم⁦☹️⁩

برای اینکع بفهمین باردارین یا نه 

ابتدا باید چندین فاکتور رو کنار هم بزارین تا بفهمین باردارین یا نه!

اول از همه رابطه هستش

نوع رابطتون چجوری بوده؟ 

مدت زمان رابطه مهمه 

چه روزی از سیکل قاعدگی رابطه داشتین؟ 

بعد از این ها تعداد رابطه هم مهم هستش؟

اگه موقع تخمک گذاری رابطه برقرار شده و دخول کامل بوده و از هیچ روش جلوگیری استفاده نشده 

احتمال بارداری رو میشه از طریق آزمایش خون حدود ۸ تا ۱۲ روز بعد از لقاح متوجه شد. همینطور از طریق بیبی چک میشه حدود ۱۴ روز بعد از رابطه میشه شروع به استفاده از بیبی چک کرد:)

اگه بیبی چک منفی بود بهتره چند روز بعد مجدد تست رو تکرار کنید تا مطمئن بشین 

تشخیص بیبی چک بستگی به برند و تاریخ انقضای اون داره 

و دقت بیبی چک هم تقریبا ۹۸ درصده پس وقتی بیبی چک دوبار منفی بشه بعد از ۱۴ روز پس از رابطه یعنی به احتمال زیاد باردار نیستین و اگه هاله انداخت یا مثبت شد میتونید برید آزمایش خون بدین و مطمئن بشین چون استثنا وجود داره که بعضی ها مثبت کاذب میشن و نادر هستن 

نوع رابطتون چجوری بوده؟  مدت زمان رابطه مهمه  چه روزی از سیکل قاعدگی رابطه داشتین؟  ...

یعنی الان دوباره بندازم تست چون زیاد یادم نمی مونه آخرین بار که رابطه قبل از پریودیم بوده معمولا بخاطر اینکه ک بار دار بشم یک روز درمیان انجام می‌دادیم  پس این حساب نمی دونم چیکار کنم ⁦☹️⁩

مجبورم صبر کنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز