2777
2789

تقریبا نزدیک به 25سالمه

دوستام  همگی متاهل شدن و حس میکنم تو جمعشون اضافیم چون دغدغه ها و خط فکریمون فرق کرده 

با خانواده هم که بیرون میرم هی میگن بلند حرف نزن بلند نخند در صورتی که واقعا بلند نیست گیر الکیه 

بچه که بودم نمیذاشتن برم بیرون بازی کنم

نوجوونیم شدم بازم همه تو کافه  یا برای تولد جمع میشدن نمیذاشتن برم

الانم که اینطوری خسته م

چ کنم؟ 

چرا خانوادت اینقدر محدودت میکنن ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با خواهرم به زور میتونیم یه ساعت و خورده ای بیرون بگردیم اونم برای خرید یا استخر 😏

مامانمم مارو جایی نمی‌بره میگه من از مرد کمترم نمیتونم ببرمتون تفریح

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
چرا خانوادت اینقدر محدودت میکنن ؟ 

کودکی و نوجوونی محدود کردن وقتی بیست سالم شد دیگه کاری بهم نداشتن ولی خب دیگه اون موقع هم دوستی برام نموند همه ازدواج خودم تنها موندم

کودکی و نوجوونی محدود کردن وقتی بیست سالم شد دیگه کاری بهم نداشتن ولی خب دیگه اون موقع هم دوستی برام ...

این جواب سوالم نبود

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
تو بیشتر موقع ها متاهل ها مجرد ها رو مسخره که نه ولی اذیت میکنن

بر عکس میگی من دیدم مجردا متاهلارو مسخره میکنن که بدبخت شدی آقابالاسر داری محدود شدی اقاتون اجازه نمیده

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝