2777
2789
عنوان

عزت نفس

197 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم که عزت نفس چی هست و چه کاربردی داره ؟

اصلا ارزششو داره براش وقت بزارم؟

چون تو یه کانال دارن دوره عزت نفس امیر خلعتبری رو شروع کردن و رایگان هم هست 

اینم لینک کانالش @Souper_mind گفتم اگ ارزششو داره شرکت کنم نظرتون چیه؟

الان تبلیغ بود؟

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یعنی خودتو کوچیک نکنی ارزش خودتو بدونید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام شخصیت از عزت نفس شکل میگیره

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
اری😂

نه بابا نبود تابلو نبود اصلا😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ااره اره من ک متوجه نشدم اصن😁😂

😛😛😂

من فقط دکتر هولاکویی قبول دارم عزت نفس دکتر هولاکویی تو گوگل سرچ کن فایل صوتیش میاد  تو یوتیو ...

والا من زیاد نمیشناسم اینارو نمیدونم کدوم خوبه 

شما که دکتر هلاکویی رو پیشنهاد میکنید بهش گوش دادید؟

بنظرم حتما این ویدئو یوتیوب رو ببین

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره