2789
عنوان

کولیک نوزاد

78 بازدید | 7 پست

راهنماییم کنین لطفا 

چند روزه بچه م کولیک گرفته

قبلا شیر آپتامیل میخورد حس کردم خیلی سنگینه اخه بعضی وقتا بعد از شیر خوردن یکم بالا میاورد ولی حالت پرتابی نبود مثلا وقتی میذاشتمش که پوشکشو عوض کنم یکم بالا میاورد و امروز شیرشو عوض کردم الان یک دفعه بیومیل خورده

از طرفی از امروز صبح گریپ میکسچر خارجی میدم به بچه م برا کولیک.پنجاه روزشه 

یعنی همزمان هم شیر رو عوض کردم هم دارو رو شروع کردم

بعد دفعه دومی که قطره رو دادم دیدم هی زبونشو میاره بیرون 

ممکنه رفلاکس پنهان داشته باشه و قطره تشدیدش کرده باشه ؟!یا از شیرش هست؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس بنظرت چرا هی زبونشو بیرون میاره ؟!

عزیزمزبونشو بخاطر گریپ میکسچر میاره بیرون

اصلا داروی مناسبی برای کولیک نیست

از قطره کولیف استفاده کن عالیه و به همه نوع معده ای جواب میده و طعم مناسبی داره

شیرخشک خوبی هم انتخاب کردی بیومیل تو ایرانیا هم مغذیه هم خوشمزه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
لباشو هم به بهمدیگه فشار میده تو خواب 

زور هم میزنه؟

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اره بعضی وقتا 

پس همون کولیف بده بهش