2777
2789
عنوان

شام و ناهار

137 بازدید | 9 پست

شما شام و ناهار چی درست میکنید؟برنامه این یک هفته که گذشت رو بگید چی درست کردید؟

من مغزم نمیکشه اصلا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والا خسته شدم ازبس بفکرشام وناهار بودم🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
والا خسته شدم ازبس بفکرشام وناهار بودم🚶‍♀️

من رد دادم رسما. هیچی به ذهنم نمیرسه. امروز سیب زمینی تخم مرغ آب پز خوردیم🤒

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رد دادم رسما. هیچی به ذهنم نمیرسه. امروز سیب زمینی تخم مرغ آب پز خوردیم🤒

دقیقا هی از مامانم میپرسم شام چی داشتی ناهار چی داشتی بلکه ب مغزم کمتر فشار بیاد😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

قرمه

قیمه

داوود پاشا

پلو مکزیکی 

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی 

مرغ (زرشک پلو باقالی پلو هویج پلو یک کدوم از اینا)

جمعه ها هم عدسی ، آبگوشت، کلجوش یک کدوم از اینا 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

من یادم نمیاد دیروز چی خوردم حالا یادم بیاد غذا های یک هفته قبلو؟!😂😂😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

برنامه بنویس چندتا آش که میخورین

انواع کوکو،پلوهای قاطی مثل لوبیا پلو

دمی ها مثل دمی ماش

خورش ها 

خوراک ها 

آبکی ها مثل آبگوشت و کله گنجشکی

یبار بنویس بزار تو آشپزخانه خودتو راحت کن

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد