2777
2789
عنوان

عطر خریدم+عکس

844 بازدید | 31 پست

بچه ها من عاشق عطر زدنم.....یعنی آرزومه بتونم عطر بزنم.....ولی از بوش حالم بد میشه......حالا امروز این عطرها رو خریدم........یعنی اول دوستم خرید....یه پیس ازش زدم دیدم حالم بد نشد منم رفتم خریدم....ایشالا بهم بسازه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطر ملایم که حال ادمو بد نمیکنه 

این عطرای مشهد و مردونه  و این ادکلنای تقلبی سرگیجه و تهوع میارن  

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

مبارک 🤍

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
عطر ملایم که حال ادمو بد نمیکنه  این عطرای مشهد و مردونه  و این ادکلنای تقلبی سرگیجه و ته ...

کلا نمیدونم چرا اینجوریم ؟؟؟؟حتی یه بار عطر کودک خریدم ازین عروسکیا

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
عطر ملایم که حال ادمو بد نمیکنه  این عطرای مشهد و مردونه  و این ادکلنای تقلبی سرگیجه و ته ...

من عطر وادکلن های گرون هم خریدم ولی وقتی میزنم دو برابر تعرق دارم

بااینکه هر روز استحمام دارم

خیلی دوست دارم اما😑