2789
عنوان

دیگه خسته شدم

108 بازدید | 13 پست

مخم داره میترکه هرجا میرم راجب جنسیت بچم حرف میزنن شانس گوه منه همه میرن سونوگرافی حالا اگه طبق میلشونم نباشه ی هفته دوهفته بعد تموم میشه اینا چون همشون خواب مسر دیدن ولی دختر شده این بحث تموم نمیشه دیگ حالا دیشب مادرشوهرمم اضافه شده بود مث اینک اونم خواب دیده باور نکرده حرفمو هی میگف شکمتو ببینم !!!!ترشی دوست داری یا شیرینی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا این آدمایی که بین پسر دختر فرق میزارن رو اصلن درک نمیکنم😶😬

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

مهم اینه سالم باشه دختر یا پسر بودنش فرق نداره

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         
بابا بر منک فرق نداره۔اخه میگم چرا اینا باید خوابشون برخلاف سونوگرافی باشه ک مخ منو بخورن وگرنه دختر ...

خب میگم توجه نکن فوقش تا ی ماه دو ماه شش ماه یسال میگن بعد بیخیال میشن دست تو کع نبوده خدا داده😁

برای شادی روح داداشم یدونه صلوات بفرست🫶