2777
2789
عنوان

روتین پوستی💁

97 بازدید | 5 پست

سلام

پوست صورت من خیلی خراب شده از نظر جوش و جای جوش...

صورتم پر از جوشه و هرروز یکی دوتا تازشو میزنم😐

دیگه وقتشه ب خودم برسم😅

شما ها از چه برند تونر،ماسک،آبرسان،فیس واش و ضدیک آفتابی استفاده کردید که صورتتونو قشنگگ کرده باشه؟😅

پولش مهم نیس فقط تاثیر داشته باشه...

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

جوش های من اکثرا هورمونی ان...

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قیمت و برند ربط نداره چیزی بگیر که به پوستت بسازه.اول نوع پوستت که چرب خشک یا نرماله باید بدونی.واجبات که ژل شستشو یا فوم.ضدافتاب.ابررسان و مرطوب کننده س.همه چیزم براساس نوع پوستت بگیر.بعد برای جوشات محلول یا ژل ضدجوش بزن تا زودتر خشک بشن.دستکاریشون نکن که جاشون نمونه.اولم باید جوشاتو درمان کنی بعد بری سراغ جای جوش درغیر این صورت وقت و هزینه ت و تلف میکنی.

من پوستم چربه از ژل شستشو نئودرم.ضدافتاب فیس دوکس و ژوت.ابررسان ژوت.تونر ویتالیر و سینره راضی بودم.

برای جای جوش به صورت لک سرم ویتامین سی جواب میده اما در طول مصرفش حتمااا باید ضدافتاب بزنی وگرنه پوستت بدتر لک میشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌