2777
2789

من دانشجو هستم خوابگاه بودم تا الان 

حالا که بعد کلی دلتنگی میخواستم برم خونه مامان بابام کرونا گرفتن منم حال و حوصله مریض شدن ندارم از کرونا هم خیلی میترسم

از اون طرف هم شرایطی هست که نمیشه برم خونه فامیلا

دوز سوم ‌هم خیلی وقت پیش زدم اثرش رفته 

واقعا نمیدونم چکار کنم☹

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

برو دوز چهارم رو بزن چمد روزم تو خوابگاه بمون بعد سه روز برو

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

بگید راهی به ذهنتون میرسه😢 یا اینکه چکار کنم نگیرم

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دوز چهارم رو بزن چمد روزم تو خوابگاه بمون بعد سه روز برو

فردا بلیط دارم عزیزم از قبل گرفتم

دز چهارم بزن ماسک بزن از خانواده پرستاری کن گلم 

فردا بلیط دارم دوز چهارم بزنم که اثر نمی کنه تا چند روز طول میکشه ایمنی ایجاد بشه

فردا بلیط دارم عزیزم از قبل گرفتم

امشب کنسل کن بلیطت رو تا ۷۵درصد استرداد میکنن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
امشب کنسل کن بلیطت رو تا ۷۵درصد استرداد میکنن

آخه خوابگاه فقط تا یکشنبه باز هست یعنی فقط یک روز میتونم عقب بندازم☹

ماسک بزن و با حفظ فاصله  بهشون برس

میگم اگه واکسن بزنم بعد پیش اونا باشم خطرناک نیست؟ 

چون میگن همزمان با واکسن کرونا بگیرید خطرش بالاس