2777
2789
عنوان

چشم نظر

54 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی حساسم تو فزولی بقیه حتی می‌دونم تمام دور بریام فامیل جز پدر مادرم همه فزولن می‌خوام سر از کارم در بیارن همش سوال میکنن یا یه جوری میگن ببینم حرف من چیه من به قدری بهم میریزم خدا می‌دونه عصابم خورد میشه ، ی خاله دارم هی میگه ایشالا اون که دوس داری برسی بهش عروسی کنی اصلا به اون چه میخواد حرف منو بفهمه منم نمیگم ولی خیلی حرص میخورم احساس میکنم تو دهن و چشم میوفتم چیکار کنم

فضول😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم نظر خرافاته و هیچ حقیقتی نداره

ضمنا، فضول درسته 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

روشو کم کن 

مثلا میگه به اونی که میخوای برسی بگو کسی نیست که بخوام عاشقش شم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
روشو کم کن  مثلا میگه به اونی که میخوای برسی بگو کسی نیست که بخوام عاشقش شم

ببین انقد فضوله ۶۵ سالشه از رو نمیره مامانم ی بار بهش گفت نگو بچم خوشش نمیاد از عمد بدتر میگه 

ببین انقد فضوله ۶۵ سالشه از رو نمیره مامانم ی بار بهش گفت نگو بچم خوشش نمیاد از عمد بدتر میگه 

اصلا جواب نده 

والا به خدا 

عمرتو صرف حرص خوردن به ادمی میکنی که ارزششو نداره

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اصلا جواب نده  والا به خدا  عمرتو صرف حرص خوردن به ادمی میکنی که ارزششو نداره

بد بختی حساسم بهم میریزم فکر میکنم بدتر میشه کسی چیزی بدونه که واقعا هم نباید چیزی گفت به بقیه 

بد بختی حساسم بهم میریزم فکر میکنم بدتر میشه کسی چیزی بدونه که واقعا هم نباید چیزی گفت به بقیه 

😐 خو یاد بگیر اهمیت ندی