2777
2789
۵روز۵هفته۵ماه۵سال نمیدونم واقعا م الف ب اینا احتمالا تو اسمش هست

میتونی بگی چطورادمیه خوشگله چندسال ازم بزرگ تره چندسالشه چقدردوسم داره کاشکی زمان دقیقشم میدونستی ازدراج سنتیه یانه کجامنودیدیه اولین بار

اره عزیزم راست میگی بلاتکلیفی خیلی بده،،امیدوارم هر چه زودتر مسیرت هموار بشه هر چی به صلاحته بشه

ممتون عزیز دلم خیر ببینی 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پشت کارت زیاده تغیرات مثبتی در انتظارته فقط از نظر مالی مشکلاتی هست ک اگه درست عمل کنی درست میشه زود

حست نسبت به طلاق و مهریه؟

در مورد اون به اصطلاح شوهرم چی حس میکنی؟

میتونی بگی چطورادمیه خوشگله چندسال ازم بزرگ تره چندسالشه چقدردوسم داره کاشکی زمان دقیقشم میدونستی از ...

ن عزیزم من ک خدا نیستم ولی ان شاالله هرچی خیر و صلاحته❤️

البته ازدواجت موفق و خوشبخت میشی اینو مطمئنم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

حست نسبت به طلاق و مهریه؟ در مورد اون به اصطلاح شوهرم چی حس میکنی؟

ی مرد اردیبهشت شهریور یا دی کمک کننده است حالا یا شوهرته یا کسیه ک تو این موضوع دخالت داره برات

برای مهریه با ی نفر حالا وکیل یا فرد عاقل مشورت میکنی‌ و کارسازم هست

ولی نفرت یا جدایی برات نیست اتفاقا عشق هست شاید با یکی دیگه اینو نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

ی مرد اردیبهشت شهریور یا دی کمک کننده است حالا یا شوهرته یا کسیه ک تو این موضوع دخالت داره برات برا ...

به نظرت محمد پسر عممه طلاق میگیره؟

خیلی داره ابراز علاقه میکنه

به نظرت محمد پسر عممه طلاق میگیره؟ خیلی داره ابراز علاقه میکنه

رنگ پوستش روشن یا سبزه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقم حسش بهم چیه ؟ کی بر میگرده ؟ میبخشدم؟ اسمم زهراس

برنمیگرده اگرم برگرده مدت کوتاهی هست بازم میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روشن چطور؟ تو رو خدا هر چی برام حس میکنی بهم بگو

میدونی چیه ی معجزه تو زندگیت اتفاق میفته واقعا معجزه ب خودت بستگی داره اگه بخوای طلاق میگیری بخوای هم زندگیت درست میشه ولی ب هیچکس اعتماد نکن باعث آبروریزی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرااا ینی ب هم نمیرسیم؟

احتمالش خیلی کمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها خیلی خسته شدم از این شرایط و زندگی...

آینده برات راضی کننده است هرچی ک اتفاق بیفته

نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز