2777
2789
میشه عزیزم بگی شوهر سابقم توچه حالیه؟ چند ماهکه جدا شدم حست به اینده ام چیه

عزیزم چقد تو فکرت بودم... جدا شدی راحت شدی من ک هنوز درگیرم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه عزیزم بگی شوهر سابقم توچه حالیه؟ چند ماهکه جدا شدم حست به اینده ام چیه

درمورد همسر سابقت نمیدونم ولی برای خودت ی مدت مشکلات مالی ولی بعد درست میشه دونفر کمکت میکنن سیمای مردانه و زنانه مثل پدر و مادر

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

من طلاق میگیرم؟؟؟؟؟

فعلا ک ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

حامله ام؟

ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چقد تو فکرت بودم... جدا شدی راحت شدی من ک هنوز درگیرم

مرسی عزیزم،،اتفاقا منم بت فکر میکردم 😊هر زمان 

میبینم تو تاپیکها هستی ونگران اینده ات یه جوری

میشم،،اره تو طلاق گرفتن اونقدر اذیت نشدم همش

۳ماه طول کشید،ولی خوب بعدش سخته ادم راحت

نمیتونه فراموش کنه

پنج وعده ینی کی ۵ماه دیگه یا۵سال دیگه کی اسمش چیه

۵روز۵هفته۵ماه۵سال نمیدونم واقعا

م الف ب اینا احتمالا تو اسمش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم،،اتفاقا منم بت فکر میکردم 😊هر زمان  میبینم تو تاپیکها هستی ونگران اینده ات یه جوری ...

ب خدا بلاتکلیفی صدبار بدتر از این دلتنگیه...انقد بلا سرم اومده ک بعد طلاق روزای خوشمه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
حست راجع به خودم و زندگیم؟

پشت کارت زیاده تغیرات مثبتی در انتظارته فقط از نظر مالی مشکلاتی هست ک اگه درست عمل کنی درست میشه زود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❤️🦋😍

🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز