2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یک ماه عمل کرد دزفول دستگاهش نداش دکتر غیبی خودش هماهنگ میکنه بیماراشو میفرسته اهواز میره عملشون میک ...

اها عزیزم لیزیک کرد یا لازک؟؟؟

من گفتم تا اهواز نرم به نظرت برم همون غیبی یا برم اهواز دکتر خوبی پیدا کنم؟؟؟

من عینکی نیستم چند وقته چشمام دور رو تار می بینه فردا میرم چشم پزشکی   یعنی میشه بجای عینک لازک ...

من خیلی ضعیف هستن

نمیدونم تو شاید خیلی ضعیف نباشن از دکترت بپرس اخه نمیدونم کسی که زیاد ضعیف باشه رو لیزیک میکنن یا نه 

و اینکه عمل برداشتن عینک دو نوعه لازک و لیزیک منم خودم دقیق نمیدونم شاید نوع ها دیگه هم داشته باشه

من خیلی ضعیف هستن نمیدونم تو شاید خیلی ضعیف نباشن از دکترت بپرس اخه نمیدونم کسی که زیاد ضعیف باشه ر ...

اصلا ممکنه عینک تجویز نکنه  با قطره خوب بشه  شما چه علایمی داشتین عینک نوشت  ؟

اصلا ممکنه عینک تجویز نکنه  با قطره خوب بشه  شما چه علایمی داشتین عینک نوشت  ؟

من خیلی ساله ضعیف هستن از دبیرستان اونموقع زیاد ضعیف نبودن مثلا نوشته های پای تخته رو درست نمیدیدم

اگه چشم ضعیف باشه فک نکنم با قطره خوب بشه

من خیلی ساله ضعیف هستن از دبیرستان اونموقع زیاد ضعیف نبودن مثلا نوشته های پای تخته رو درست نمیدیدم ...

منم تازه ضعیف شده  دقیقا دور را تار می بینم   از عینک بدم نمیاد ولی تحملش سخته  شما مرتب عینک میزاشتی این سالها  خوب نشد؟درجه چشم  از چند شروع میشه