2777
2789
عنوان

آموزش زبان از basic تا advanced

434 بازدید | 23 پست

بچه ها من دو سال توی فضای فریلنس با بالاترین گرید مدرک کانون زبان ایران مدرس مخاطب غیر فارسی زبان بودم و به خاطر بسته شدن حساب pay pall مجبور شدم که دوره تابستونی برگزار کنم توی گوگل میت

کتاب های زیادی رو تدریس میکنم که مهم ترینشونoxford word skills از basic تا advanced هستن

هر جلسه 20 هزارتومان

کیفیت تدريس واقعا برابره با كيفيت دوستاني كه دارن چند برابر اين رو ميگيرن 

میتونید یک جلسه بیاید و مقایسه کنید..........جلسه اول هم هزینه نصف خواهد بود........کلاس ها هم تک نفره هستن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ميشه سطح زبانتونو بدونم  و اين كه چند روز در هفته هم مياين مهمه

حدود چهار ترمی رفتم سالها پیش وقتی فیلم میبینم زیرنویس باهاش هماهنگ نباشه متوجه میشم ولی تا بخوام تو ذهن خودم معنیش کنم طول میکشه زمانها یادم رفته 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
حدود چهار ترمی رفتم سالها پیش وقتی فیلم میبینم زیرنویس باهاش هماهنگ نباشه متوجه میشم ولی تا بخوام تو ...

کتاب grammar in use رو میتونیم تو ۳۳ جلسه تموم کنیم که با سه روز در هفته میشه ۱۱هفته

حدود چهار ترمی رفتم سالها پیش وقتی فیلم میبینم زیرنویس باهاش هماهنگ نباشه متوجه میشم ولی تا بخوام تو ...

البته من grammar رو حوری کار می‌کنم که تمام وکب هم آموزش داده شه

نه زبان که هیچ وقت تموم نمیشه ولی به fluency و تسلی خیلی خوبی میرسین

دوست عزیز ممنون از توضیحاتت من قرار برم سرکار ان شاالله برم که برای پرداخت هزینه مشکل نداشته باشمـ

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین