2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟ 😐💔

150 بازدید | 15 پست

چرا هرچی تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر خیانت شوهره کسی کاری به کارشون نداره 

ولی تا یکی میاد یه تاپیک میزنه سوال بپرسه 

یا بقیه جمع میشن مسخره بازی در میارن 

یا یکی زندگینامه تعریف میکنه درجا گزارش میزنن ؟ خب چرا؟ فقط اینا مشکل داره؟ و روحیه شون خدشه دار میکنه؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهکار ممکن اینه که مشکل داری جمع کن برو😐💔

سطح دغدغه ها و شعور یه جماعت رو نمیتونی با یه تاپیک ارتقا بدی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا خوب گفتی اینا تاپیک های خاله زنک دوست دارن ولی یکی ی سوال میپرسه مسخره بازی در میارن یا نی نی یار تگ میکنن دیدم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
تنها راهکار ممکن اینه که مشکل داری جمع کن برو😐💔 سطح دغدغه ها و شعور یه جماعت رو نمیتونی با یه تاپ ...

تنکس 😐🗿💔

کل تایپیک های جذاب پر بازدید بدون مشکل و ایراد

حس ششم

سوال درمورد اینکه کسی فلان قرص رو مصرف کرد

هفته فلان بارداری

دعوا با خواهر شوهر مادر شوهر جاری + شات

دعوا با شوهر یا نامزد به صورت چتی + شات

بنظرتون دوستم داره یا طلاق بگیرم؟ + شات

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)
صحیح  خیانت شوهر  یا اینکه مادرشوهر میگه فلان معنی دارن اونوقت💔🗿😐

یا اینکه من اسکرین میذارم از چت فلان کس شما بگید منو دوست داره یا نه😐

واقعا یه تاپیکایی میزنن که آدم بابت علم غیب نداشتن شرمنده کاربران میشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا خوب گفتی اینا تاپیک های خاله زنک دوست دارن ولی یکی ی سوال میپرسه مسخره بازی در میارن یا نی نی ...

اره بیشترم منظورم به اون تاپیک قبلیه بود خب شاید واقعا دختره میخواس بدونه چجوری خودش از خطر حفظ کنه یعنی چی اخه

یا اینکه من اسکرین میذارم از چت فلان کس شما بگید منو دوست داره یا نه😐 واقعا یه تاپیکایی میزنن که آ ...

واایییس ارههه 

یا یه سوالایی که کاملا واضحه جواب چیه ادم هنگ میکنه 😐