2777
2789
عنوان

خانواده ها واقعا بی درک شدن

213 بازدید | 11 پست

من ۱۰ روز هم نیست که فارغ التحصیل شدم هرچی میگم و هرچی میخوام میگن فارغ التحصیل شدی برو کار کن خودت بخر لباس میخوام میگن برو خودت کار کن گوشی میخوام خودت کار کن خوب بابا مگه من الان حرفه ای هستم که برم برج بسازم گنده تر از منم الان کار نداره فکر میکنه یه لیسانس دارم دیگه حله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار کارش خوبه؟! من امسال معماری میزنم هنرستان ولی خیلی نگران شغلم کسیم نیست ک باهاش مشورت کنم

کلا عمران و معماری و کامپیوتر بین مهندسی ها از بقیه بیشتر بازار کار و جای پیشرفت داره درستع اشباع هست بازار کار اما اگر کارت خوب باشه واست خیلی خوبه

نمیدونم حسم درسته یا نه اما حدس میزنم اینطوری رفتار میکنن تا مستقل بشی و روی پای خودت بایستی  ...

اره خوب دوست دارن مستقل شم اما از جهتی هم نمیذارن یک ماه استراحت کنم همش غر غر و برو سر کار

خب عزیزم چون کار زیاده ولی کاری که هم پول خوب داشته باشه هم راحت باشه نه 

نمی‌دونم شاید میبینن برنامه ای واسه آینده نداری بنظرم برنامه هاتو بگو بهشون

واقعیتش راست میگن تا حدودی شما الان فقط مهمون اون خونه ای خواسته زیادی نمیتونی داشته باشی ولی خب ای کاش یه کم وقت بدن تازه از دانشگاه درومدی 

خب عزیزم چون کار زیاده ولی کاری که هم پول خوب داشته باشه هم راحت باشه نه  نمی‌دونم شاید میبینن ...

خوب من قصدم اینه ارشد بخونم اخع کارشناسیم همش مجازی شد هیچی یاد نگرفتیم از جهتی هم از لحاظ روحی هم جسمی خسته هستم.