2777
2789
عنوان

راه درست زندگی

116 بازدید | 7 پست

سلام من یه دختر جون هستم که تو زندگیش مشگلات زیادی داشته و داره و باهاشون کار اومدم تا به حال 🤕

از وقتی کرونا شروع شد زندگی من ده برابر بدتر شد شایتی  تا مرز افسردگی رفتم و خودمم نمیدونم که ایا افسردگی دارم یا نه چون خانوادم اهمیتی بهم نمیدن و میخوان که سالم بودن من و جلوه بدن ولی در اصل من خودم میدونم که از نظر روحی داغون داغونم کسی رو هم ندارم که باهاش درد و دل کنم یعنی باهاش خیلی راحت باشم و همه چیز رو بهش بگم بعضی وقتا اونقدر با خدا حرف. میزنم و گریه میکنم که چشام قرمز میشه 

تو زندگیم دعوا های مادرم و داد و فریاداش مشگلات خانوادگیم فکر کردن به مسائل و مشگلات و افسوس خوردن من باعث شده تو درسم ضعیف بشم و خودمم اینو میدونم ولی چه فایده ای داره کسی حرفمو نمیفهمه نمیخوان بفهمن بیشتر وقتا زیادی همه بهم گیر میدن بعضی وقتا زیادی ایراد الکی ازم میگیرن دیگه از زندگی خسته شدم  نمیدونم چیکار کنم من فقط با خدام راحتمو خیلی باهاش درد و دل میکنم  ولی چرا باید اینقدر من که جونم و اینده دارم باید رنج و سختی بکشم و افسرده بشم خودم میدونم شدم

ولی تا به حال یبارم پیش مشاور نرفتم ولی علائم رو به یه مشاور گفتم حدسشون این بود که افسرده شدم

نه دوست دلرم برم مهمونی نه عروسی نه پارک هیج جا کم رو شدم .خیلی سری عصبانی میشم و بعصی وقتا دست خودم نیست میخوام همه چیو داغون کنم زیاد فکر میکنم تا حدی که میگم مهم میخواد بترکه دوست دارم همش گریه کنم و...

😔😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس تابستونی شرکت کن , سرتو گرم کن اینقدر روی مشکلاتت زووم نکن ، بالاخره اونا هم حل میشن ...

شرکت میکنم یکی هم نه چند تا 🥲ولی 

اصلا اوضاع خوب نيست  دیگه خسته شدم از همه چی حتی از خودم

شرکت میکنم یکی هم نه چند تا 🥲ولی  اصلا اوضاع خوب نيست  دیگه خسته شدم از همه چی حتی از خو ...

اشکال نداره عزیزم همه ما سختی‌های زیادی توی زندگی کشیدیم و میکشیم ... فکر نکن منکه دارم آرومت میکنم بی مشکل هستم ، نه .. ولی تونستم از یک سری مشکلاتم عبور کنم و به چشم خودم دیدم که رشد کردم و قوی تر شدم ، به حرف زدن و تکیه بر خدا ادامه بده اونه که میتونه کمکت کنه ، و دیگه کلمه افسردگی رو نیار ، توی زندگیت تحرک و جنب و جوش داشته باش ، یه یاعلی بگو و زندگیت رو سامون بده..‌

اشکال نداره عزیزم همه ما سختی‌های زیادی توی زندگی کشیدیم و میکشیم ... فکر نکن منکه دارم آرومت میکنم ...

فداتشم که مایه ارامشی و امید میدی😊💚

درسته تنها عشق و قلب من خداست اون روز خواست خدا بود که تونستم از مصاحبه بین چند نفر قبول شم خیلی خوشحال شدم میدونم که کمکم میکنه