2777
2789
عنوان

خونمون

128 بازدید | 7 پست

من همش دوماه فقط وقت دارم که جو غمگین و ناراحت و افسرده خونه رو به یه جو خوشحال و سرزنده تبدیل کنم 

هر کسی می‌تونه یه کمک ریز بکنه انشاءالله خدا تو این دنیا و اون دنیا سعادتمندش کنه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

دوماه دیگه دوباره باید دانشگاه برم می‌خوام پدر و مادر و خواهرم تو حال خوب و پر انرژی باشن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ب شهر بازی نزدیک باشید چند شب یبار برید .آدما ک حالشون خوب بشه جو خونه هم بهتر میشه ..میگم شهربا ...

سپاس

سپاس

مثلا تو خونه آهنگ های بسیار شاد با صدای بلند باز کنم هم تاثیری داره؟

مسافرت و خرید و هدیه؟ 

کاری کن مادرت باردار بشه ۹ماه دیگه جو خونتون شاده شاده

این از کنترل من خارجه کامل 

یه راهی بگید که کنترل داشته باشم روش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز