blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 عنوان کار آنلاین 156 بازدید | 17 پست دوستان عزیزکسی کار آنلاین با درامد بالا میخواد؟با مجوز پلیس فتا ( اگه بخواین فیلم مجوز رو ارسال میکنم ) کاربری مال ۲ نفره🦥 1401/04/24 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oqab2022 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2502 ببینم👀 أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶♀️🦋یالله❤️
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 ببینم👀 Causeiamblueandgray_لطفا دایرکت بدین که ارسال کنم کاربری مال ۲ نفره🦥
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 نگاه کنم Causeiamblueandgray_دایرکت بدین تا ارسال کنم براتون کاربری مال ۲ نفره🦥
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 کار رو معرفی کن [۷/۱۱، ۱۶:۴۵] Aisan: مایل به همکاری با کارگاه؟🔻در شرکت ما ۱۵ نوع کار اینترنتی وجود دارد که شامل:🔻متصدی تبلیغات و فروش محصولات✔پرداخت حقوق ماهانه🔻ادمین تلگرام✔پرداخت حقوق ماهانه🔻متصدی ومربی اموزشی انلاین✔️ پرداخت حقوق روزانه🔻مترجم زبان انگلیسی✔️ پرداخت حقوق روزانه🔻تایپیست✔️ پرداخت حقوق روزانه🔻دایرکتر اینستاگرام ( ادمین اینستا)✔️ پرداخت حقوق روزانه🔻 گویندگی✔ پرداخت حقوق هفتگی🔻دست نویسی یا نگارش ساده✔ پرداخت حقوق هفتگی🔻عکاسی با گوشی✔ پرداخت حقوق هفتگی🔻تهیه پاورپوینت✔پرداخت حقوق به صورت روزانه🔻 تهیه ویدیو✔پرداخت حقوق به صورت روزانه🔻 خلاصه نویسی✔پرداخت حقوق به صورت روزانه🔻نقاشی✔پرداخت حقوق روزانه🔻نویسندگی✔پرداخت حقوق روزانه🔻ویرایش✔پرداخت حقوق روزانه🌟برخی مشاغل قبل شروع نیاز به اموزش دارن که از طرف شرکت رایگان بهتون داده میشه فایل و پروژه ها بعد استخدام و از طریق تلگرام واستون ارسال میشه.🌟حقوق هر یک از مشاغل جداگانست🌟هر ماه هزینه نت+پاداش های هفتگی و ماهانه ب شما تعلق میگیرهدر آمد ماهیانه بالای ۱۹میلیون🤩⚠️ کدام شغل رو توضیح بدم خدمتتون؟![۷/۱۱، ۱۶:۴۵] Aisan: مدرک هم بخواید ارسال میکنم💜.@techwork_online01اینستا: کاربری مال ۲ نفره🦥
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16533 حتما هزینه استخدام هم دارین؟ قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
پانیام عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 9631 [۷/۱۱، ۱۶:۴۵] Aisan: مایل به همکاری با کارگاه؟ 🔻در شرکت ما ۱۵ نوع کار اینترنتی وجود دارد که شا ... اول کار باید هزینه ای رو واریز کنم؟
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 حتما هزینه استخدام هم دارین؟ بله ولی با اولین حقوق کامل برمیگردهمن خودمم الان ۳ ماهه دارم کار میکنم کاربری مال ۲ نفره🦥
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 اول کار باید هزینه ای رو واریز کنم؟ آره ولی با اولین حقوق برمیگرده به حسابتونمن خودمم اولش فکر میکردم الکیه ولی ۳ ماهه دارم کار میکنم حقوق روزانه هم دارم کاربری مال ۲ نفره🦥
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 از ایناس اول باید پول بدیم؟ بله اما با اولین حقوق برمیگرده کاربری مال ۲ نفره🦥
پانیام عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 9631 آره ولی با اولین حقوق برمیگرده به حسابتون من خودمم اولش فکر میکردم الکیه ولی ۳ ماهه دارم کار میکنم ... خب،چی میشه اولش هیچ پولی نگیرین،وبه جاش از همون اولین حقوق کم کنین؟؟مجازیه واعتماد بسیار سخت.
blxxmixtix مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8539 خب،چی میشه اولش هیچ پولی نگیرین،وبه جاش از همون اولین حقوق کم کنین؟؟ مجازیه واعتماد بسیار سخت. اگه اعتماد سخته لطفا به من دایرکت بدین تا مجوز رو بفرستم براتونCauseiamblueandgray_ کاربری مال ۲ نفره🦥