2777
2789

۱۰ درصد بود صبح بلند شدم ۷۷درصد (این همه ساعت تو شارژ بود انتظار صد داشتم😭)

حالا چرا انقد تو شارژ قبلا شارژرم سر ۳ ساعت گوشی رو پر میکرد اتفاقا تازه شارژر عوض کردم اما یک هفته س که به زور گوشی پر میشه نمیدونم مشکل از شارژرمه یا موبایل خودم😭

یعنی میشه باطری گوشی خود ب خود خراب بشه انقد بد شارژ بشه؟💔واقعا ناراحتم ...

تواین گرونی اگه گوشیم مشکل پیدا کنه ک دیگه هیچی...

پ.ن:گوشی مامانم سر ۲ ساعت ۱۰۰ میشه البته هاوایی هس مدل گوشیش و اینکه زود هم خالی میشه ...پس نمیتونم خیلی بر اساس گوشی مادرم احتمال بزنم مشکل از شارژه یا نه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اینک بزنی اگ قاب داره گوشیت درش بیار بعد بزن شارژ .

مال من قاب داره وقتی همینجوری میزنم شارژ اصلا شارژ نمیشه ولی وقتی قاب و درمیارم سریع ۱۰۰ میشه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
ببین اگه شارژرتو‌بدی دیگران استفاده کنن این مشکل پیش میاد برا منم پیش اومده شارژر فست خریدم مشکل حل ...

شارژر فست چیه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد