2777
2789
عنوان

بگیرم یا نه؟

41 بازدید | 5 پست

دخترا

خواهر شوهرم هر سال سر عیدی دادن یه ماجرایی درآورده.

اینم بگم طرف ما هم عروس عیدی می‌بره هم خواهر شوهر به عروس عیدی میده.

اصل ماجرا

ایشون از روز اولی که ازدواج کردیم بنجلترین کادوها رو هم برا تمامی مناسبتها آورده هم برای عیدی.سه چهار سالی هم هست نگه می‌دارد عیدی رو سه چهار ماه یا حتی شده هفت ماه بعد عید آورده.

من در این مورد فقط با همسرم دردل کردم و به کس دیگه ای نگفتم این موضوع رو چون بی احترامیه به من و همسرم.

الآنم دقیقا چهار ماه شده.اونروز میگه ای وای دیدی چی شد.میخواستم عیدیتو بیارما یادم رفت باز.

البته نمایشش بود که مثلا منو راحت کنه منم بهش یک کلمه گفتم مهم نیس.

حالا می‌خوام اگه حالا خواست بده یا هرچی نگیرم.روک بگم البته بدون لحن تند ولی نمی‌دونم دقیقا چی بگم که بفهمه کارش چقدر زشته.

ایشون کاملا از نظر مالی اوکیه و همه چی بهترین ها رو داره.

ممنونم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

ببین فقط ی راه داری... همه کادو ها رو بگیر ولی زیاد تشکر نکن و جلوش باز نکن بگو بعدا باز میکنم یا زیاد ذوق زده نشو... یا همینجوری بی تفاوت بگیر بزار ی گوشه ببینه ک اهمیت نداره برات... همین عمل رو ببینه چند دفعه خودش میفهمه البته شوهرتم باید همکاری کنه باهات... بعدشم بعدا ک کادو رو باز کردی و خوشت نیومد شما هم همون بده ب فامیل کادویی مخصوصا فامیل شوهر یا فامیل خودت ولی نگو چیزی بهشون... بلخره اونا هم استفاده میکنن خواهرشوهرتم میبینه ازت میپرسه عهههه چرا استفاده نمیکنی یا چرا تن اون یکیه... بهش بگو شوهرم یا داداشت خوشش نیومد... یا بگو دوست داشتم بدونم ب اونا... دیگ کم کم خودش میفهمه یا هیچی نگیره یا خوبشو بگیره

ببین فقط ی راه داری... همه کادو ها رو بگیر ولی زیاد تشکر نکن و جلوش باز نکن بگو بعدا باز میکنم یا زی ...

از اونایی نیس که بفهمه عزیزم.ینی غیرمستقیم بفهمه.من هر کادویی بردم اصلا استفاده نکرده.چند بار روسری خوشگل براش کادو بردم یا کیف عالی.مطمئنم داده اینو اون.و استفاده نکرده.با اینکه خیلی میگردم برا کادوها که کوتاهی نباشه ولی ایشون دیگه شورشو دراوردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اونایی نیس که بفهمه عزیزم.ینی غیرمستقیم بفهمه.من هر کادویی بردم اصلا استفاده نکرده.چند بار روسری ...

خب شما دیگ واسشون کادو نگیرررر کلا ... شما ک ی چند دفعه نگیری اونم نمیگیره... یا اینکه شوهرتو بنداز وسط با مهربونی بهش بگه

خب شما دیگ واسشون کادو نگیرررر کلا ... شما ک ی چند دفعه نگیری اونم نمیگیره... یا اینکه شوهرتو بنداز ...

دوس دارم حرفش پیش بیاد بگم.

که کلا رسم کادو رو جمع کنیم.