2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینت جقدره

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

من نه ولی خواهر دوستم انجام داد تیز تیز شده بود من که خوشم نیومد هیچوقت هم حاضر نیستم انجام بدم یه جوریه انگار خواب نداشت موهای ابروش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من نه ولی خواهر دوستم انجام داد تیز تیز شده بود من که خوشم نیومد هیچوقت هم حاضر نیستم انجام بدم یه ج ...

بستگی به جنس موهات داره زندایی خودم انجام داده عالی شده

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
کلینیک لاله میگن خیلی خوبه منم مرداد کلینیک ساعی وقت دارم انشالله که خوب میشع

بله ازاشناهامون انجام دادن واقعا راضی بودن انشالله برای شماهم خوشگل میشه

به من گفتن لاله و ستاره ساعی خوبه من رفتم دیدم ساعی رو خیلی خوب بود کاشتاش وقت گرفتم دیگه لاله رو نر ...

بله هردوتاشون جزء بهترین کلینیکای تهران من همسرم کاشت مو انجام دادن تو شعبه دوم کلینک لاله 

منم به نقر رو دیدیم و ابروهاش تیغ تیغ شده و خوب نبود اصلا به قول دوستمون انگار خواب نداشت ابروهاش ب ...

مراقبت ورسیدگی می خواد باید ژل ابرو بزنی همیشه مراب نگه داری برای کسایی که اهل آرایش نیستن خوب نیست