2777
2789
عنوان

چن روز دیگه عقدمه...

278 بازدید | 23 پست

خانوما معذرت میخام اگه سوالمو اینجا مطرح میکنم، باور کنین از خاهر خودم نزدیک تر میدونمتون ک این سواالو میخام اینجا مطرح کنم، من سه چار روز دیگه عقدمه و خودم چون میخام نوعشو بدونم و کنجکاوی خودم برطرف شه، میخام برم گواهی سلامت عروس بگیرم  الان ی خورده استرس دارم ک مبادا خدایی نکرده مشکلی داشته باشم، کاری نکردم هرگز، ولی وقتی بچه بودم پاهامو ب هم محکم فشار میدادم و چن بارم چن سال پیش ب همین روش ، خود ار ضایی داشتم، الان فقط تموم ترسم بخاطر اونع، بنظر شما اینکار میتونی اسیبی واردکنه؟

تا چیزی وارد نشه طوری نمیشه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیانم میگن  ولی من خودم همون استرسه هست ، بااینکه چیزی هم تا حالا وارد نشده ولی میترسم خراش ...

کبود چیه دیگه😂😂

پس نترس، ولی تکرار نکن دختر قشنگ

یه نامه هم بگیر خیالت راحت شه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
نه اسیب نمیزنه.ولی حتما برو دکتر زنان برای خودت ک بدونی نوعش چجوریه.منم خودم قبل عروسیم رفتم نوعشو ب ...

اره منم فقط بخاطر کنجکاوی خودم میخام برم، ولی همش  میترسم

کبود چیه دیگه😂😂 پس نترس، ولی تکرار نکن دختر قشنگ یه نامه هم بگیر خیالت راحت شه

اخه میگن بعضی کارا ممکنه اسیب کامل نرسونه ولی خراش یا کبودی رو ایجاد کنه، برا همین میترسم😑

مرسی عزیزم ینی امکانش نیست حتی خراش یا کبودی با این کار ایجاد بشه؟

ن عزیزم خیالت راحته راحته. 

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
اخه میگن بعضی کارا ممکنه اسیب کامل نرسونه ولی خراش یا کبودی رو ایجاد کنه، برا همین میترسم😑

حتی اگه خراش یا کبودی هم باشه (که نیست) بازم دکتر بهت نامه سلامت میده.

چون کبودی و خراش دلیل بر ناسالم بودن پرده نیست