amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 عنوان متاهلا بیاین 😊 156 بازدید | 13 پست سلام دوستان چجوری فهمیدین ک ب درد زندگی مشترک میخورین؟ یعنی برای زندگی مشترک مناسبین ؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎 1401/04/24 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حضرت_عشق7898 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 5320 از اونجایی ک نیاز پیدا میکنی یکی باید باشه ک کاملت کنه صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
saint عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 چون هم مهربونم بودم.هم درک و شعور نسبت به موقعیت بالاتر از هم سن و سالهام بود.و شدیداً علاقه به استقلال داشتمانتخاب درست هم خیلی مهم عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
aida_gol عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3681 3ماه نامزدی بودم2ماه عقدقطعا اگه تفاهم نباشه دوران نامزدی باید جدا شد زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 نزدیک نه ماه با هم در ارتباط بودیم البته سنتی اشنا شدیم نه منظورم اینکه خودتون از کجا فهمیدید ک ب درد زندگی مشترک میخورین؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
laray88 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 5934 همه چیمون بهم میخورد جز سنامون بعدشم که من پشیمون شدم به زور تهدید شوهرم ازدواج کردیم
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 از اونجایی ک نیاز پیدا میکنی یکی باید باشه ک کاملت کنه گاهی وقتا هم هست ک ادم نگران میشه اون ادم ب برنامه های شخصی خود فرد صدمه بزنه اینجاس ک چالش ها شروع میشه به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 چون هم مهربونم بودم. هم درک و شعور نسبت به موقعیت بالاتر از هم سن و سالهام بود. و شدیداً علاقه به ... چرا علاقه به استقلال زیاد بود در شما؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 3ماه نامزدی بودم 2ماه عقد قطعا اگه تفاهم نباشه دوران نامزدی باید جدا شد درسته، منظورم اینکه چی تو خودتون دیدید ک حس کردید مناسبید برای زندگی مشترک؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
saint عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 چرا علاقه به استقلال زیاد بود در شما؟ چون تو خانواده خودم نمیتونستم همون کسی باشم که هستم.زود قضاوت شدن.عدم درک حال و احوالت.حتی من نمیتونستم ساعت خواب خودم رو داشته باشم.برای همین الان خیلی راحت ترم عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 چون تو خانواده خودم نمیتونستم همون کسی باشم که هستم.زود قضاوت شدن.عدم درک حال و احوالت.حتی من نمیتون ... ممنونم گلم ان شاءالله خوشبخت باشین به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
saint عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1958 ممنونم گلم ان شاءالله خوشبخت باشین ممنون گلم.موفق باشی عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
حضرت_عشق7898 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 5320 گاهی وقتا هم هست ک ادم نگران میشه اون ادم ب برنامه های شخصی خود فرد صدمه بزنه اینجاس ک چالش ه ... دیگه اون مشکلات تو زندگی حساب میشه تو باید خودت اونا رو با سیاست حل کنی چون هر موقع هم ازدواج کنی این مشکل واست پیش میاد صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼