2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین 😊

156 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

چجوری فهمیدین ک ب درد زندگی مشترک میخورین؟ یعنی برای زندگی مشترک مناسبین ؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون هم مهربونم بودم.

هم درک و شعور نسبت به موقعیت بالاتر از هم سن و سالهام بود.

و شدیداً علاقه به استقلال داشتم

انتخاب درست هم خیلی مهم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
نزدیک نه ماه با هم در ارتباط بودیم البته سنتی اشنا شدیم

نه منظورم اینکه خودتون از کجا فهمیدید ک ب درد زندگی مشترک میخورین؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
از اونجایی ک نیاز پیدا میکنی یکی باید باشه ک کاملت کنه

گاهی وقتا هم هست ک ادم نگران میشه اون ادم ب برنامه های شخصی خود فرد صدمه بزنه 

اینجاس ک چالش ها شروع میشه

چون هم مهربونم بودم. هم درک و شعور نسبت به موقعیت بالاتر از هم سن و سالهام بود. و شدیداً علاقه به ...

چرا علاقه به استقلال زیاد بود در شما؟ 

3ماه نامزدی بودم 2ماه عقد قطعا اگه تفاهم نباشه دوران نامزدی باید جدا شد

درسته، منظورم اینکه چی تو خودتون دیدید ک حس کردید مناسبید برای زندگی مشترک؟

چرا علاقه به استقلال زیاد بود در شما؟ 

چون تو خانواده خودم نمیتونستم همون کسی باشم که هستم.زود قضاوت شدن.عدم درک حال و احوالت.حتی من نمیتونستم ساعت خواب خودم رو داشته باشم.برای همین الان خیلی راحت ترم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
چون تو خانواده خودم نمیتونستم همون کسی باشم که هستم.زود قضاوت شدن.عدم درک حال و احوالت.حتی من نمیتون ...

ممنونم گلم 

ان شاءالله خوشبخت باشین 

گاهی وقتا هم هست ک ادم نگران میشه اون ادم ب برنامه های شخصی خود فرد صدمه بزنه  اینجاس ک چالش ه ...

دیگه اون مشکلات تو زندگی حساب میشه تو باید خودت اونا رو با سیاست حل کنی چون هر موقع هم ازدواج کنی این مشکل واست پیش میاد

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼