2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من معلم هستم..نصف روز سرکار میرم.. نصف دیگه ش به کارام میرسم و همه کارای خونه تموم میشه تا همسرم بیا ...

خوبه نصف روز سرکار هستی بهترین شغل واسه خانم هاست واقعا 

همسر منم کمک نمیکنه ولی من کارم فول تایمه هیچ انرژی نمیمونه واسم شب از خستگی غش میکنم 

البته شغل اونم سخت و‌پر استرسه 

ولی واقعا خسته شدم از کمک نکردنش 

زیاددددد کمک نمیکنه 

کار اون تا ساعت سه 

کار من شاید تا هشت شبم بوده 

ولی باردار شدم خیلی کمک کرد 🙄 قبلش سرکار میرفتم فقط امر میکرد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
زیاددددد کمک نمیکنه  کار اون تا ساعت سه  کار من شاید تا هشت شبم بوده  ولی باردا ...

من تو همون مرحله ی امر هستم تازه دوبار غذای تکراری هم میخوره میگه یه هفته اس داریم اینو میخوریما 🤦‍♀️

یا میگه همش منو گشنه نگه داشتی 

یه نون میگم بگیر هزارتا بهونه میاره نمیتونم 

یعنی همه چی با منه 

خوبه نصف روز سرکار هستی بهترین شغل واسه خانم هاست واقعا  همسر منم کمک نمیکنه ولی من کارم فول ت ...

من امسال دوشیفت بودم.. صبح میرفتم غروب میومدم.. وقتی میومدن علاوه بر خستگی زیاد باید غذا درست میکردم خونه و ریخت و پاش های از بیرون اومدن رو جمع و جور میکردم.. ظرف های غذای خودم و بچه هام که از صبح بیرون برده بودیم رو میشستم. گاهی ظرفای دیشب هم مونده بود و تلمبار شده بود.. خودم شش میرسیدم خونه.. همسرم ۸.. باید تا ۸ به همه این کارا میرسیدم با وجود خستگی خیلی زیاد.. کنار همه اینا بچه هام هرکدوم یه جور نق میردن.. بزرگه میگفت بیا درسامو بگو.. کوچیکه نق میزد بیا بازی کنیم.. بیا بغلم کن.. یعنی امسال داغون شدمااا.. داغوووون.. تا آخر عمرم پشت دستم رو داغ کردم که دوشیفت برندارم و تمام خانوم های رو فول تایم میرن سرکار رو با جون و دل درک کردم.. این مدت ریزش مو گرفتم.. موهام شروع شد به سفیدشدن.. زیر چشمام چال شد.. و فهمیدم همه اینا از خواب کم و خستگی و فشار کاری از نظر جسمی و روانی و فکری بوده.. از موقعی که تعطیل شدم ریزش موهام متوقف شد.. سفیدی موهام متوقف شد و همون اندازه ده بیست تا دونه مونده.. و پوست صورتم هم پرتر و یک دست تر شد.. 

واقعا مسولیت زن خونه خیلی زیاده کنارش بخواد سرکار هم بره داغون میشه.. مگر اینکه واقعا خدمتکار بگیره واسه خونه ش.. که با این حقوقا نمیشه خدمتکار گرفت

همه میگن شبیه اما واتسون هستم...🌸💖
من تو همون مرحله ی امر هستم تازه دوبار غذای تکراری هم میخوره میگه یه هفته اس داریم اینو میخوریما 🤦‍ ...

شغلت چیه؟؟

کم کم باید بهش بفهمونی که شرایط زندگیتون یه طوریه که باید تقسیم کار باشه.

وگرنه از پا میفتی

من تو همون مرحله ی امر هستم تازه دوبار غذای تکراری هم میخوره میگه یه هفته اس داریم اینو میخوریما 🤦‍ ...

نه به این شدت هرچی بزارم جلوش میخوره 

خریدای خونه رو انداختم روی دوشش همون اول خودم میدونستم توی خونه هیچی نیس ولی نخریدم 

ولی خب امر داره دیگ 

چایی بزار 

غذا بپز 

خونه کثیفه 

ظرفارو بزار ماشین 

غذا چی بخوریم ؟ 

میوه هارو بشور 

بعد بهش میگم کار کن جوری کار میکرد که کار نکردنش بهتر از کار کردن بود 

حامله شدم به اذن خدا توانا شد 

ظرف شست 

اشپزی کرد 

خونه جارو زد 

همه کار کرد 🙄🙄🙄🙄

چَرا!؟ چون عاشق بچس 

پس شوهرای خیلیا مثل منن  گاهی میگم دیوونه بودم شوهر کردم خسته شدم از کار خونه اصلا خوشم نمیاد ...

بچه داری؟؟

اگر بچه نداری بدون فعلا داری پادشاهی میکنی.. وقتی بچه بیاد کارات صدبرابر میشه علاوه بر نق و نوق هاش

من امسال دوشیفت بودم.. صبح میرفتم غروب میومدم.. وقتی میومدن علاوه بر خستگی زیاد باید غذا درست میکردم ...

اره واقعا سخته درکت میکنم حالا من بچه ندارم 

شما ماشالا بهت که انرژی داشتی جمع و جور کردی خودتو 

من همین ریخت و پاش خودمون دو نفر رو نمیتونم هندل کنم 

صدامم که درمیاد میگه نرو سرکار اگر سختته

منم باردارم الان .دیگه به زور ظرفارو برمیداره از رو زمین فقط.همه کارا با خودمه.بدنم نمیکشه دیگه.

بر ندار عزیزم 

خودت بفکر خودت باش 

کار نکن