2777
2789
عنوان

تراشیدن مو

293 بازدید | 8 پست

سلام من میخوام موهامو از ته با ماشین بزنم . موهام کلا اسیب دیده و خیلی خشکه با هیچی فک نکنم درست شه . بزنم موی جدید در ییاد خوب میشه ؟

تراشیدن خوبه واقعا تصمیم رو گرفتم 

چرا ميخواي اينكار رو كني كلي طول ميكشه تا دربياد و پشيمون هم ميشي

كم كم كوتاه كن تا موهات سالم بشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ميخواي اينكار رو كني كلي طول ميكشه تا دربياد و پشيمون هم ميشي كم كم كوتاه كن تا موهات سالم بشه

عیب نداره عزیز مو مگه بلند نباشه ادمو نمیشناسن ؟؟ اینو میدونن تا یکسال پسرونه میشه حداقل و یکدست در میاد خوبه 

اونحوری نمیشه واقعا خیلی اسیب دیده هست 

تو رو خدا دبداریم بده نگو طول مبکشه 

من قبلا زدم جنس مو که همونیه که قبلا داشتی،فقط اگه با رنگ آسیب دیده یه کم بهتر میشه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
من قبلا زدم جنس مو که همونیه که قبلا داشتی،فقط اگه با رنگ آسیب دیده یه کم بهتر میشه

نه با رنگ اسیب ندیده کلا خیلیییی خشک و زبر شده در اثر سشوار و اینا و هم اینکه خورد خورد شده موخاره تمام خوردش کرده

نه با رنگ اسیب ندیده کلا خیلیییی خشک و زبر شده در اثر سشوار و اینا و هم اینکه خورد خورد شده موخاره ت ...

صبوری میخواد تراشیدن سر ولی اگه دوس داری و فک میکنی تنها راهه امتحان کن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️