2777
2789
عنوان

سرد شدم ت رابطه

327 بازدید | 17 پست

من چن وقت پیش رل زدم ولی حالا احساس بدی دارم دوس دارم برگردم به دوران. قبل ورودش     میترسم باهاش کات. کنم عکسامو پخش کنه میشع کمکم کنید

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

پس اگه به همین زودی سرد شدی یعنی اگه باهاش فقط سر هوس بوده و بس !

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

دلیل سردشدنت چیه؟

Favourite:travel,tennis,medical,fashion and style, money, animals,modeling,fashion designer, instagram, you tube, love, good life,kindness,bravery,work,food,s, globe trotter,actress,book,movie, ,cars, music,dance, happiness,writer,strong girl, feminist, painting,photography,technology, phone, laptop,beauty and big house, america   hahaha

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش باید ب ای چیزا فکر کنی بعد بفرستی عکستو الان دیگه نمیشه کاری کرد!!!

من خدافس

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

خربزه و لرز و اینا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
نمیدونم من فروردینی هسم و زنای متولد این ماه ت رابطه سرد میشن

یعنی چی سردی؟ مثلا چیکار نمیکنی. اخه من خودمم سردمم .به همین دلیل رابطه ندارم

Favourite:travel,tennis,medical,fashion and style, money, animals,modeling,fashion designer, instagram, you tube, love, good life,kindness,bravery,work,food,s, globe trotter,actress,book,movie, ,cars, music,dance, happiness,writer,strong girl, feminist, painting,photography,technology, phone, laptop,beauty and big house, america   hahaha
عکسهات درچه حدی بودند؟من فاراین عکس فرستادن رونفهمیدم اخه مثل قدیم که نیست دیربه دیرهمومیدیدندبازم ع ...

ن عکسای سلفی و ایینه ای

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟