2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

95 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا چند شبه همش خواب نوزاد میبینم...تو خواب یا نوزاد دارم یا حاملم دارم میرم واسه زایمان...در واقعیت هم باردار نیستم...دوتا بچه دارم دیگه سومی نمیخوااااام😱میترسم...آخه قبل بچه دومم هم همش خوابش رو میدیدم...واما خواب دوم

...خواب دیدم با شوهرم رفته بودیم به یه مطب دکتر انگار ولی به جز من مریضی اونجا نبود و یه اتاق اونجا بود که خیلی شیک بود با امکانات در حد یه هتل پنج ستاره...بعد انگار دوتا زن داشتن واسم غذا میکشیدن...بهم گفتن لباسات رو هم دربیار تا واست بشوریم و بهم میگفتم اینجا بمون امشب...اما من قبول نکردم و به شوهرم که همراهم بود گفتم یه وقت قبول نکنی من اینجا بمونم هاااا...فکر کردی این خدماتشون مفته؟؟؟!!فردا یه عااالمه پول میگیرن ازمون...وقتی قبول نکردم اون صحنه و اون دوتا زن محو شدن و بعد بیدار شدم...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

وای منم خواب دیدم حامله بودم و نزدیک کنکور بود و میگفتم من که مجردم مامانم می‌گفت رحم اجاره ای بوده 

اصلا نمی‌دونم تعبیرش چیه 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای منم خواب دیدم حامله بودم و نزدیک کنکور بود و میگفتم من که مجردم مامانم می‌گفت رحم اجاره ای بوده& ...

احتمالا کار خوبی میکنی که اثراتش تا سال ها باقی میمونه

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام