2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

89 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا چند شبه همش خواب نوزاد میبینم...تو خواب یا نوزاد دارم یا حاملم دارم میرم واسه زایمان...در واقعیت هم باردار نیستم...دوتا بچه دارم دیگه سومی نمیخوااااام😱میترسم...آخه قبل بچه دومم هم همش خوابش رو میدیدم...واما خواب دوم

...خواب دیدم با شوهرم رفته بودیم به یه مطب دکتر انگار ولی به جز من مریضی اونجا نبود و یه اتاق اونجا بود که خیلی شیک بود با امکانات در حد یه هتل پنج ستاره...بعد انگار دوتا زن داشتن واسم غذا میکشیدن...بهم گفتن لباسات رو هم دربیار تا واست بشوریم و بهم میگفتم اینجا بمون امشب...اما من قبول نکردم و به شوهرم که همراهم بود گفتم یه وقت قبول نکنی من اینجا بمونم هاااا...فکر کردی این خدماتشون مفته؟؟؟!!فردا یه عااالمه پول میگیرن ازمون...وقتی قبول نکردم اون صحنه و اون دوتا زن محو شدن و بعد بیدار شدم...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

وای منم خواب دیدم حامله بودم و نزدیک کنکور بود و میگفتم من که مجردم مامانم می‌گفت رحم اجاره ای بوده 

اصلا نمی‌دونم تعبیرش چیه 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خواب دیدم حامله بودم و نزدیک کنکور بود و میگفتم من که مجردم مامانم می‌گفت رحم اجاره ای بوده& ...

احتمالا کار خوبی میکنی که اثراتش تا سال ها باقی میمونه

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام