2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچیکتر از خودت

211 بازدید | 5 پست

دوستان من ۳۲سالمه البته خیلی ریزنقشم باقد۱۶۵و وزن ۵۲ یک خواستگار دارم ۲۶ سالشه که کرد کرمانشاهه هیکلش درشته چهارشونه و ورزشکاری که ازسنش بزرگتر دیده میشه از دوسال پیش دنبال منه هرچی ردش میکنم ول کن نیست تو این دوسال باهمه خصوصیات اخلاقیش اشناشدم وحتی خونواده شو هم ازنزدیک دیدم به خونوادش گفته همسن هستیم بازهم میگن سنت کمتردیده میشه ولی میترسم بعدازدواج همه چی روبفهمن میخوام ولا کنسل کنم ولی پسره میگه اگه قبول نکنی یک بلایی سرخودم میارم به نظرتون چی کار کنم 

چه اشکالی داره؟ 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین اقایون کلا دیرتر از خانمها ب پختگی میرسن درسته سن یک عدده ولی همیشه نادیده گرفتش... قبل از هر تصمیمی برید مشاوره بهتر راهنمایی میکنه 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم