2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله 🌼

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

خدا حفظش کنه 

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
چشاشو😍 خداحفظش کنه

ممنون عزیزم، حالا منم زیاد حساس نیستم ولی این دکترا ادمو میترسونن چرا وزنش زیاد نیست⁦☹️⁩

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 
ممنون عزیزم، حالا منم زیاد حساس نیستم ولی این دکترا ادمو میترسونن چرا وزنش زیاد نیست⁦☹️⁩

هله هوله رو کمتر بهش بده و یکی دوساعت قبل غذا نذار بخوره که معدشو نگیره.

عوضش موز و غذاهای مقوی جایگزین کن.

منم حساس نیستم فکرکنم اگه خودتون خیلی لاغر نیستین بچه تو بلوغ خوب میشه وزنش.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
هله هوله رو کمتر بهش بده و یکی دوساعت قبل غذا نذار بخوره که معدشو نگیره. عوضش موز و غذاهای مقوی جای ...

خودمم لاغرم 😄

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌