2777
2789
عنوان

مادرشوهر وقتی ما نبودیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متنفرم از اینکار منظورشون اینه تمیز نیستی حالا ما یه خونه شهرستان داریم شوهرم صبح زود وسیبه ها رو برد ما هم بعد اون رفتیم عمه شم همسایمون تو شهرستان تا شوهرم رسیده بود رفته بود خونمون جارو کرده بود و تمیزی گرفته بود انقد بدم اومد

نگاه به منظور ید نگیر و اگه هم واقعا منظورش بد بوووود بزار انقدر انجام بده جونش درآد والله 

از خداتم باشه بگو انقدر کلفتی کنید که کیف کنم تو هم برای خودت خوشحال باش پرا غصه میخوری 

من یک زن عمو داشتم خیلی ادعای تمیزی میگرد یک روز اومد خونه عروسمون گفت وااا کابینت چرا خوب تمیز نکردی کابینتش سیاه براق بود خیلی زود لک میشد اینم دست و پاش و گم کرد گفت من همیشه دستمال میکشم ولی سخته گفت بلو نیستی بزار یادت بدم خلاصه منم دیدم عروس داره حرص میخوره گفتم تو هیجی نگو حالا که میخواد تمیز کنه بزار تمیز کنه تا جونش درآد خلاصه دستمال و دادم بهش گفتم چطور میشه تمیز کرد به ما هم یاد بدید خلاصه یک ساعت دونه دونه کابینت ها رو برق انداخت 

اینم درس عبرت شد براش تا به خونه زندگی بقیه گیر نده 

به نظرم برو باغ جلوی همه بگو مادر جون ممنونم اومدی خونه رو تمیز کردی راضی به زحمت نبودم عزیزم،با اینکه خودم تمیز کردم اما بخاطر فشار کاریم وقت نکردم دقیق تمیز کنم میخواستم یک کارگر بگیرم شما زحمتش و کشیدی چرا خودت و اذیت کردی ،دیگه از این کارا نکن ناراحت میشم خودت و اذیت کنی 

هم با احترام باهاش رفتار کردی هم حرف و متلک خودت و انداختی 

نگاه به منظور ید نگیر و اگه هم واقعا منظورش بد بوووود بزار انقدر انجام بده جونش درآد والله  از ...

😅😅

آخه می‌دونی اینا پر توقعن. مثلا توقع دارن چون برای من کاری انجام میدن منم بدو بدو برم کاراشونو انجام بدم و اگر اینطوری نشه خیلی ناراحت میشن

سلام دوست گلم🙃

بعضیا دوست ندارن که کسی وارد حریم خونه شون بشه من نمیدونم چرا بعضیا نمیفهمن و میگن خب اومده تمییز کرده جای تشکر کردنته اقا جان این خانم دوست نداره مگه زوره مگه این خانم کمک خاسته بود از مادرشوهرش ؟؟پس این کار اصلا درست نیس 

منم از اینکار متنفرم

مارشوهرم چندبار اینکارو‌ کرد به همسرم گفتم بهش گفت دیگه خودشو جمع کرد

هم احترام اون بمونه مثل کارگر خونه من کار نکنه هم منم دوس ندارم سر از کمد و وسیله ها و یخچالم در بیاره

ربطی هم به بد ذاتی نداره 

خودمم خونه کسی حتی خواهرم سر وقت کمد و یخچالش نمیرم

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

چه خانواده شوهرت بدرد نخورن از جمله خود شوهرت

اخه سه روز نباشی سه مااه که نبوده گرد گیری بخواد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اینکه دوست نداشته باشی کسی وارد حریم خصوصی خونت بشه با اینکه میگی میره فضولی میکنه و چندتا بد وبیراه بگین بهش زمین تا اسمون فرق میکنه

کسی ک از حریم خصوصی حرف میزنه حتی مادرخودشم دوست نداره بیادیا صمیمی ترین شخص توی زندگیش

بنظر من خیلی محترمانه و با لبخند ازش تشکر کن بخاطرکارهایی ک انجام داده و خیلی مودبانه ازش بخواه ک دفعه دیگه اینکارو نکنه

بگو شما خیلی لطف میکنید ولی من اخلاقای خاصی دارم دوست دارم همیشه کارامو خودم انجام بدم

فک کنم یه مشت مادرشوهر و خواهرشوهر هراسون ریختن تو تاپیک

ی عده کلا متوجه نمیشن حریم خصوصی رو؟یعنی که چی

چرا باید بخودش اجازه بده بیاد سرک بکشه 

چ تمیز کنه چ نکنه قبح ماجرا از بین نمیره ایشون نباید وا د حریم این ادم میشده انقدر سخته درکش

کی دوس داره خونه نباشا بیان بازرسی کنن خونشو؟

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊