2777
2789
عنوان

مادرشوهر وقتی ما نبودیم....

1912 بازدید | 42 پست

ما این هفته یه سفر ۳  روزه رفتیم.

کلیدمونو شوهرم گذاشت خونه مامانش که اگه کاری پیش اومد داشته باشمدیشب برگشتیم خونه دیدم مامانش اومده خونه رو تمیز کرده فک کنم آشپزخونه رو شسته.

.

من یه ماهی از صبح تا شبمشغوا کار بودم با این حال وقتی خواستم برم کلی خونه رو تمیز کردم و جارو و گردگیری.

باز میبینم اومده یخچال و ریخته بیرون تمیز کرده و آشپزخونه رو شسته.

.

منم نمی‌دونیم چقدر چقد چقد متنفرم ازین حرکت.

یعنی از بچگی اگر میرفتم مدرسه میومدم مامانم دست به اتاقم زده بود اصابم می‌ریخت بهم. دیگه فک کن اینطوری بشه.

‌.

چطوری واکنش نشون بدم بنظرتونامروز قرار بود بریم باغشون ولی به شوهرم گفتم من دیگه باهاشون رفت آمد نمیکنم.

آخه کلی هم پشت سر آدم حرف میزنن کاش فقط تمیز کردن بود

سلام دوست گلم🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی منظوری ....دستشو ببوس بگو ممنونم مامان جون نیازی نبودی انقدب خودت زحمت بدی 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

جای تشکرته! 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

زنگ بزن تشکر کن وبگو مادرجان ممنونم اما لازم نبود بشوری و...

خودم قبل رفتن تمان کارارو کردا بودم 

دیکه اینجوری میفهمه خوشت نمیاد که کسی دخالت کنه توکارات

سلامتی وتعجیل در ظهور آقام امام زمان (عج)صلوات...😁تاپیکای طنز تگم کنید 🤭

ازخدات باشه یکی خونتو تمیز کنه من هزارتا باید آیه سرهم کنم اونم مامانم بیاد مادرشوهرم خودشو زده ب نفهمی متوجه نیس حامله ام! قربون خدابرم یکی ک دوس نداره ب وسایلش دس بزنن خونشو تمیز میکنن یکی هم مثل من در به در دنبال یکی هستم بیاد تمیزکنه یه دل سیر !

ازخدات باشه یکی خونتو تمیز کنه من هزارتا باید آیه سرهم کنم اونم مامانم بیاد مادرشوهرم خودشو زده ب نف ...

کارگر بگیر  عزیزم ❤️

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸
ازخدات باشه یکی خونتو تمیز کنه من هزارتا باید آیه سرهم کنم اونم مامانم بیاد مادرشوهرم خودشو زده ب نف ...

خب من که حامله نیستم جیگرمالان جیک و پوک کثیفیای خونم کف دست جاری و برادرشوهرمه

سلام دوست گلم🙃