2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی درگیره😶😶😶

105 بازدید | 11 پست

ما گلخونه داریم....بعد یکی از دوستای مامانم بهش گفته بود یکم از خیار های گلخونه تونو برا ما بیار ...بعد مامانم دیروز براشون برده بود...ولی چون وقتش کم بوده  به خواهرم  گقته بهشون زنگ بزن بگو دو دیقه دیگه دم در خونه باشن.....خواهرممم زنگ زده گفته‌....بعد مامانم رفته دم خونه شون زنگ خونه رو زده خونه شون دوطبقه است مشترکه با صاحبخونه ان....خیار ها رو دم در گذاشته اومده.....حالا من فکرم اینجاس که آیا خیار ها رو برداشتن😶🤔یا نه نکنه کس دیگه برداشته.....میگم پیام بدم یه جوری ازشون بپرسم ...ولی میگم زشته شاید بگن اینا چقد ندید بدیدن اصلا از دیشب تاحالا تو بهتم....سرنوشت اون خیار ها چی شد اخه یه کیسه بودن که ببری بفروشی ۲۰۰/۳۰۰پولش میشه....خواهشا فوش ندید 🥲🥲 اگه میشه راهنمایی کنید....خودم میخام اینو بگم بنظرتون حرف بدیه👇

بهشون  بگم مامانم میگه قبل خوردن خیار ها خوب بشورین چون سم زده بودیم بهشون ...میگه خدای نکرده یه وقت مریض نشین 😶😶😶 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

سرنوشت خیار ها به دست کیست😁آره به نظرت همین که خودت گفتی اوکیه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چرا انقد زیاد برده بجای اینکه خودش بیاد ببره مامانت برده 

خب اونا یه شهرستان دیگه ان

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
فحش چرا بدیم عزیزم؟😑😑😑😑😑😑🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤 خب حقیقتو بگو پیام بده بپرس خیار ...

نه خب میخام بطور غیر مستقیم بگم

خوشبحالت که همچين دغدغه ای داری

هی اگه تاپیک هامو بخونی میبنی چه دغدغه هایی دارم😢ولی خب چه کنم فکرم اینجا گیر کرده

سرنوشت خیار ها به دست کیست😁آره به نظرت همین که خودت گفتی اوکیه

عزیزم بنظرت بهشون بر نمیخوره😐😐

عزیزم بنظرت بهشون بر نمیخوره😐😐

چرا بر بخوره

اصلا لازم نیست اینم بگی پیام بده بگو نبودید مامانم خیار هارو گذاشت فلان جا رسید به دستتون یا نه... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چرا بر بخوره اصلا لازم نیست اینم بگی پیام بده بگو نبودید مامانم خیار هارو گذاشت فلان جا رسید به دست ...

عزیزم جمله خودم بنظرت مورد داره😐😐 

عزیزم جمله خودم بنظرت مورد داره😐😐 

نه اونم مشکلی نداره