۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 عنوان لطفا بیاین مهم هههههههه🙁 206 بازدید | 16 پست میشه بگین سربازی دوماه اموزشیش چقد میزارن زنگ بزنن یا نه چطوریه؟ شوهراتون که رفتن میگفتن سخته یا اسونه لطفا بهم بگین استرس نامزدمو دارم اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍 1401/04/24 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نام_مستعار_الزامیست عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 17 بستگی داره کجا باشه. زنگ که اکثرا آموزش نمیذارن. سختیش هم بستگی داره سرباز ساده باشه یا لیسانس و...
mr_zarei97 عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 741 سلام بستگی داره ، ما کارت تلفن داشتیم...زنگ میزدیم ، هیچ وقت یادم نمیره دلم پر شد اول بار....پسرم
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 بستگی داره کجا باشه. زنگ که اکثرا آموزش نمیذارن. سختیش هم بستگی داره سرباز ساده باشه یا لیسانس و...& ... مثلا لیسانس باشه چطوریه یعنی در هفته هم نمیزارن زنگ بزنه 😢ببخشید ها اینارو نباید بپریم ولی استرس نامزدمو دارم اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 سلام بستگی داره ، ما کارت تلفن داشتیم...زنگ میزدیم ، هیچ وقت یادم نمیره دلم پر شد اول بار....پسرم مثلا لیسانس به بالا خونده چقد میزاشتن زنگ بزنید خیلی سخت بود؟ میشه هر چی میدونین بگین اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
نام_مستعار_الزامیست عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 17 مثلا لیسانس باشه چطوریه یعنی در هفته هم نمیزارن زنگ بزنه 😢 ببخشید ها اینارو نباید بپر ... لیسانس باشه خیلی راحت تره نسبت به سرباز ساده. زنگ هم یکم سخته. نگران نباش. کدوم شهر افتاده؟
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 لیسانس باشه خیلی راحت تره نسبت به سرباز ساده. زنگ هم یکم سخته. نگران نباش. کدوم شهر افتاده؟ خب خداروشکر شیراز فک کنم 😢 اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
mr_zarei97 عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 741 مثلا لیسانس به بالا خونده چقد میزاشتن زنگ بزنید خیلی سخت بود؟ میشه هر چی م ... ببین واقعا یادم نیست...فک کنم هفته ای ک بار میشد،دقیق یادم نمیاد...شایدم هر روز ، ادم اونقدر خسته میشه ک تلفن یادش میره...
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 نگران نباش🤕 باشه 🤍🫂 اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
mr_zarei97 عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 741 نماز صبح بیدارمون میکردن بریم نماز...میرفتم پشت ساختمون رو زمین میخوابیدم...یادش به خیر...
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 ببین واقعا یادم نیست...فک کنم هفته ای ک بار میشد،دقیق یادم نمیاد...شایدم هر روز ، ادم اونقدر خسته می ... 🥲🤍ممنونم اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 بستگی ب کجابودنش داره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mutimim عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 5458 مثلا لیسانس باشه چطوریه یعنی در هفته هم نمیزارن زنگ بزنه 😢 ببخشید ها اینارو نباید بپر ... همسر من سرباز بود با لیسانس نمیذاشتن آموزشی زنگ بزنه اولش میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
۱۴۴عصر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9157 همسر من سرباز بود با لیسانس نمیذاشتن آموزشی زنگ بزنه اولش کی دیگه تونست زنگ بزنه؟ اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍