2777
2789

چرا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟؟

نمیدونم ضعف منه 

بشخصه هم تحصیل کرده ام هم موقعیت شغلی و درامد دارم هم تعریف نباشه خوشگل😁 بعد جاریام بعد عروسیم با من بد شدن سر بچه بازی و ،.. حالا امروز میخوام برم سمت پدرشوهرم یکی از جاریامم هست گاهی ی تیکه میپرونه ذهن منو درگیر میکنه اذیت میشم نمدونم چیکار بکنم

الهی شکر
نمیدونم ضعف منه  بشخصه هم تحصیل کرده ام هم موقعیت شغلی و درامد دارم هم تعریف نباشه خوشگل😁 بعد ...

اصلا به خیالت نباشه 

استرس واسه چی بابا خوش بگذرون

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نمیدونم ضعف منه  بشخصه هم تحصیل کرده ام هم موقعیت شغلی و درامد دارم هم تعریف نباشه خوشگل😁 بعد ...

اصلآ بهشون فکر نکنید

کاملآ بی توجه

اونا نقطه ضعف شمارو فهمیدن

نزارید کسی ازارتون بده

سرتون با یه کاری چیزی بند کنید تا واکنشی به حرفاشون نشون ندید.

همین که خودتونو قبول دارید یعنی راه و درست رفتید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اصلآ بهشون فکر نکنید کاملآ بی توجه اونا نقطه ضعف شمارو فهمیدن نزارید کسی ازارتون بده سرتون با یه ...

دقیقا تا موقعی ک بخوایم برگردیم من همینکارو میکنم منتهی الان ک هنوز نرفتم حالم خیلی بده پر از استرسم😢

الهی شکر

بهت حسودی میکنن عزیزم 

اگر تیکه پروندن فقط یه نیشخند بزن رو تو کن اون ور با پدرشوهر مادر شوهرت بگو بخند بزار بسوزن😂

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
🥲🥲🥲سختمه ولی کاش بتونم

این حرکتی ک بهت گفتم خیییلیییی حرص دراره 

حتما انجام بده 🤗

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
دقیقا تا موقعی ک بخوایم برگردیم من همینکارو میکنم منتهی الان ک هنوز نرفتم حالم خیلی بده پر از استرسم ...

اصلا هم استرس نداشته باش

از ذهنت دورشون کن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

شما هیچیت نیست فقط اعتماد بنفس نداره 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه