2777
2789
عنوان

چقدر خوار وخفیفم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 73 پست
خواهش عزیزم ❤ افرین بهش محل ندهتو جمع دوستا هم بهش نشون بده که تمایلی نداری باهاش صحبت‌ کنی  ...

اره بخدا نه پیامش دادم این یه هفته نه زنگ نه چیزی خودش الان پیام داد اینم که گفتم اینطور جواب داد

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا نه پیامش دادم این یه هفته نه زنگ نه چیزی خودش الان پیام داد اینم که گفتم اینطور جواب داد

تنها کار اینه که جواب پیامشو ندی میخواد تحریکت کنه باهاش صحبت‌ کنی چجوری بگم میخواد مسئولیتی در قبال تو نداشته باشه هر وقت دلش خواست ببخشیدا باهات ل.اس بزنه 

یه دو ماه بهش محل ندی آدم میشه نشد هم چیزی از دست ندادی و غرورتم داری

هیچپسری محل نمیدم اینم روز اول بلاکس کردم سر قرار با رفیقم از من خوشش اومد رفیقم فهمید پشتم حرف زد ...

میدونی الان دلیل بی قراریات چیه؟

دلیلش اینه که حس میکنی رو خط قرمزای خودت بخاطر یه ادم بی ارزش پا گذاشتی

این حستو کنترل کن 

به تصمیمای خودت احترام بزار 

اینکه یه کوچولو بهش تو دلت بها بدی تصمیم تو بوده پس سعی نکن تصمیمتو انکار یا قضاوت کنی فقط قبولش کن .

الانم که شناختیش کلا بی محلی کن بهش

پس از سرشم زیادی هستی خوشی زده زیر دلش  بزار بره بگرده ببینه کی بهش محل میذاره تا قدر بدونه

بخدا سگ بهش محل نمیده من خانواده دار هیچ پسری دورم نبود ده شب خونه تفریحم با خانواده دخترای دورش الکلی بودن سیگاری وای قیلیونی یه بار منو برد دختره بهم تعارف کرد برگشت به دختر گفت اهل دود نیست تعارفش نکن

میدونی الان دلیل بی قراریات چیه؟ دلیلش اینه که حس میکنی رو خط قرمزای خودت بخاطر یه ادم بی ارزش پا گ ...

دقیقا الان ناراحتیم اینه انقدر غرور به پسرا محل ندادن دست به دست نشدن با این انتخابم گند زدم

حتی سربازیم نرفته هی هم مشروط میشه یه لیسانس مونده اوف

مشکل جامعه ما اینه که متاسفانه دختر و پسر اول عاشق میشن بعد که وارد زندگی میشن میخوان عاقلانه زندگیو جلو ببرن و تصمیم بگیرن اینطوری به مشکل میخورن 

الان عاقلانه تصمیم بگیر بعدا دوست داشتن کم کم به وجود میاد 

وقتی میبینی شرایطش مناسب تو نیست فکرتو و وقتتو بیخود درگیر چنین پسری نکن 

تازه اول راهی انقد خواستگار بیاد و بره ، انقد فرصت های متفاوت و بهتر از این برات پیش بیاد که اصلا یادت نمونه این اقا برگ کدوم درخت بود 

بیخودی فرصت های زندگیتو بخاطر یه انتخاب اشتباه از دست نده 

چون مثل منی منم‌تازه یادکرفتم رو‌خودم‌دارم‌کارمیکنم ببرمش بالا ببین تو‌چیزی کم‌نداری بیشترب هودت برس ...

وای وای ظاهرم تیپم نشون نمیده ولی از درون اعتماد بنفسم صفررررد

مشکل جامعه ما اینه که متاسفانه دختر و پسر اول عاشق میشن بعد که وارد زندگی میشن میخوان عاقلانه زندگیو ...

اصلا به ازدواج فکر نمیکردم فقط چون رفیقامم دوست بود با یکی سرگرم بودن خسته از بی محلی این اومد تو تنهاییام اصلا نفهمیدم چیشد مخم زده شد 

دقیقا الان ناراحتیم اینه انقدر غرور به پسرا محل ندادن دست به دست نشدن با این انتخابم گند زدم

تو هنوز گندی نزدی 

خیلی راحت میتونی حذفش کنی 

فقط باید قبول کنی که حسی که الان داری یه حس کنجکاوی کاذبه 

ببین تو الان دائم دلت میخاد برگردی عقب و انتخابش نکنی 

دائم دلت میخاد دوباره برگرده التماست کنه و سگ محلش کنی ولی این طرز فکرت اشتباهه 

حسی که الان داری عشق نیس ولی اگه این طرز فکر رو نزاری کنار کم کم عشق به وجود میاد خودتو بهش عادت میدی.

تو الان دوس داری عالم و آدم بفهمن که ابن پسررو ادم حساب نمیکنی 

یه لحظه با خودت فک کن

چه لزومی داره بقیه یا حتی خود اون پسره بفهمن با این پسره حال نمیکنی؟

تو فقط باید انتخاب کنی که بزاریش کنار 

وقتی خودت به این باور برسی که این پسر واست مهم نیس باور بقیه هم تغییر میکنه

بخدا سگ بهش محل نمیده من خانواده دار هیچ پسری دورم نبود ده شب خونه تفریحم با خانواده دخترای دورش الک ...

برو پیش مشاور یکم به خودت اهمیت بده اعتماد ب نفس نداری با این عتیقه افتادی معلومه پسره آدم درستی هم نیست اصلا نباید بهش اعتماد میکردی باهاش جای میرفتی 

برو بیرون خرید، خریدای کوچیکم حساب میشه ها خونه چیزی کمه تو برو بخر برو ناخن بکار به پوستت اهمیت بده باشگاه برو پیش مردم آدم اعتماد به نفس میگیره 

برای خودت برو تفریح هنوز اولای جوونیته حروم ادمای بیخودی نکن برو کلاس هنری برا خودت وقت بذار فردا غصه نخوری بگی همشو هدر دادم

الکی هم خودتو اذیت نکن بخاطرش مثلا میگی گند زدم و اینا روزای اول همینه انکارش نکن برا خودت بگو خب انتخابم غلط بود ولی خدا رحم کرد چیزی جدی نشد تونستم تصمیم درستی بگیرم 

همینکارو میکنم به یه بهونه ای میاد تو گروها ریپلایم میکنه یا پست شر میکنه باز میره!

بلده چطور هواییت کنه

تو زرنگ باش تو دامش نیوفت

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
برو پیش مشاور یکم به خودت اهمیت بده اعتماد ب نفس نداری با این عتیقه افتادی معلومه پسره آدم درستی هم ...

دقیقا پسریه که دورش پر دختره

تو هنوز گندی نزدی  خیلی راحت میتونی حذفش کنی  فقط باید قبول کنی که حسی که الان داری یه ح ...

وای دقیقا چقدر حرف دلمو زدی

🙂🙂🙂🙂