2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 77 پست

بورسیه شدی؟چه رشته ای میخونی؟

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.  انشاالله موفق باشی 

میگم ما ایرانیا خیلی مهربونیم و همیشه نذر میکنیم و دست دیگران میگیریم 

ی سری ایرانی مهاجر ک بصورت غیر قانونی رفتن یا پناهنده شدن اون جا هستن که احتیاج ب کمک دارن.  هم لباس.  هم غذا 

اگه وضعت اوکی هست گاهی سری بهشون بزن و بهشون کمک کن. لباسایی احتیاجت نیس و....  بهشون بده.  از بچه تا بزرگسال اونجا هست 

ممنون🌹🙏🏻

سلام.  انشاالله موفق باشی  میگم ما ایرانیا خیلی مهربونیم و همیشه نذر میکنیم و دست دیگران ...

بله اینجا ایرانیای خوب هم پیدا میشن  منم الان وضعم اوکی نیست اوکی بشه حتما حتما کمک میکنم

نه با هزینه خودم اومدم  الان از کالج درومدم ( چون تحصیلی اقامت نمیدن مجبور به پناهن دگی شدم )

به نظر سر کاری هست

چون من خودم برادر و حواهرم تحصیلی مهاجرت کردند و الان اقامت دارند

عزیزم منم می‌خوام مهاجرت کنم ولی یا فنلاند یا امریکا کسی دارم اونجا اما باز میگن نمیشه اکتفا کرد زبان خیلی خوب میخواد الان خیلی سردرگمم چه سطح زبانی لازمه و کجا و چجوریی یاد بگیرم مدرک میخواد؟

نه با هزینه خودم اومدم  الان از کالج درومدم ( چون تحصیلی اقامت نمیدن مجبور به پناهن دگی شدم )

موفق باشی 💚

چه رشته ای دوست داری بخونی؟

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
من شنیدم اونجا جیب بری زیاده...آدمای مست و چاقو کش زیاده... راهزنی زیاده....حقیقت داره؟؟؟راستی شما ک ...

من یکی از شهرای کوچیک شمالی هستم قبلا لندن بودم ابنجاا تقریبا همه الکلی ان و اکثرا تو خیابون گل میکشن ولی نه چاقو کشی اینا نیست شایدم باشه ولی خیلی کمه  کلا امینتش بالاس