2777
2789
عنوان

نرمال باشید

97 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

یه موضوعی رو میخواستم بگم من تو بارداری عضو یه گروه شدم با هم صمیمی شدیم گذشت زایمان کردیم درگیر شدیم به هم عادت کردیم بعضیا قهر کردند و… من وابسته شدم بهش چون دیگه سر کار نمیرفتم و تو شهر غریب بودم بعد مدتی اعضای جدید بهش اضافه شدن گروه عملا به گروه فیلم سوپر تبدیل شد که من در اومدم اومدم اینجا نوشتم تنهام یه گروه میخوام یکی لطف کرد فرستاد تو گروه جدید هم از اونور بوم افتاده بودند و به شدت مذهبی خشک و.. که کاری ندارم.

بخدا من تنهام حوصلم با یه بچه کوچیک سر میره یه گروه میخواستم فقط مثل مردم عادی باشید بریم روزمرگی بگیم حال همو خوب کنیم🥲 خیلی ناراحتم چیکار میتونم بکنم …

💫It's a scientific fact that gratitude reciprocates💫

چند تا دوست خوب پیدا کن باهاشون برو بیرون و تف یح

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه گروه اینطوری داریم حیف که نمیتونم ببرمت ، چون دیروز یکی از مامانها دوستش رو اورده بود بقیه شاکی شدن و فرد خارج شد از گروه ، دوران بارداری با هم آشنا شدیم و الان بچه هامون ۴ ساله اند ، نه افراطیم نه تفریط ، اصلا هم حرف بی ادبی و اینچیزا نداریم البته فکر کنم به لطف منه چون بسیار حساسم رو این موارد 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
عزیزم بچه کوچیک دارم چطوری برم بیرون دوست ک دارم

نمیشه با بچه کوچیک رفت بیرون؟چمیدونم ولی هر گروهی تهش خراب میشه و پاک میشه یا اعضاش دیگه حدف نمیزنن باهن

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
ما یه گروه اینطوری داریم حیف که نمیتونم ببرمت ، چون دیروز یکی از مامانها دوستش رو اورده بود بقیه شاک ...

خوش باشید عزیزم منم امید داشتم اینجوری باشه گروهمون ولی مدیر خواست شلوغ بشه اعضای جدید آورد که این بلارو سرش آوردن

خوش باشید عزیزم منم امید داشتم اینجوری باشه گروهمون ولی مدیر خواست شلوغ بشه اعضای جدید آورد که ...

زنده باشی عزیزم ❤️❤️❤️

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
نمیشه با بچه کوچیک رفت بیرون؟چمیدونم ولی هر گروهی تهش خراب میشه و پاک میشه یا اعضاش دیگه حدف نمیزنن ...

نه عزیزم نمیشه رفت تو این گرما و آلودگی و کرونا ، آره خب موقتا من خودم فیلم میبینم اما بقل بچه همه چیز موقتیه و نمیچسبه کسایی که مثل خودت باشن و درکت کنن خیلی مهمه 

نه عزیزم نمیشه رفت تو این گرما و آلودگی و کرونا ، آره خب موقتا من خودم فیلم میبینم اما بقل بچه ...

اها منکه نمیتونم درکت کنم چون مجردم ایشاالله بچت بزرگ میشه و راحت میشی

عزیزم میتونم یه سوال بپرسم

تو یه تاپیک در مورد آمپول بتامتازون تو بارداری نظرت رو خوندم با توجه به اینکه خودت جنین شناس هستی واقعا این امپول مشکلی رو سلامت بچه نداره؟

من سابقه پنج بار سقط دارم این بار خدا بهم لطف کرده یه دختر کوچولو بهم داده تو بارداری هم انوکسا و سرم میزنم تازه وارد هفته ۲۹شدم به خاطر سابقه سقطهام دکتر امپول بتا برام نوشته تزریق کردم ولی تو نت چیزهای بدی راجع بهش خوندم که خیلی عوارض داره میترسم در اینده رو بچم تاثییر منفی بزاره رو هوشش یا رشدش 😔

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

عزيزم راجع به سرويكس كم اطلاعي داري ميشه بياي ناپيكم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست