2821
2789
عنوان

عکس دست عشقم😂😂😂😂

299 بازدید | 23 پست

فقط دست موجوده درخواست دیگه ای ندینن🤣

به من زیست درس میداد🥲منم که چقد حواسم به زیست بود😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بذار 

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان شوهرتع؟

خیر خواهرم شر درست نکن دیگه سیم کارت ندارم😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

چرا من باید دست عشق تو ک بت فیزیک یاد می‌دادع واسم جذابیت خاصی داشتع باشه؟ک بخام ببینمش😐!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یا ابولفضل قدیما سر کلاس درس درس میخوندن فقط

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
چرا من باید دست عشق تو ک بت فیزیک یاد می‌دادع واسم جذابیت خاصی داشتع باشه؟ک بخام ببینمش😐!

۱.زیست

۲.مگه به زور اوردمت😂😂😂

یا ابولفضل قدیما سر کلاس درس درس میخوندن فقط

جدیدا عوض شده😂😂😂😂

لوله گوارش مگه زیست نبود    

کور شدم😐 

ی لیوان گل گاو زبان لدفا🧘🏻‍♀️

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
منم فقط عکس دستش رو دارم 😂

همینم قایمکی گرفتم😶😂